1-4 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen?

Dan zijn dit de twee meest complete beurzen in Nederland voor al je woonplannen.

Van 21 t/m 23 september 2018: Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. 

Van 2 t/m 7 oktober 2018: VT wonen&design beurs in Rai Amsterdam. Deze beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland. Tip: Bestel op de website van de woonbeurs alvast online je ticket met korting.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MAATSTUDIO.nl

welke raamdecoratie?

10 nov. 2017 13:11:00

Raamdecoratie is echt iets om goed over na te denken, het is zeker sfeerbepalend. Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of je bent aan het verbouwen of je hebt gewoon zin in een nieuw interieur met een andere stijl dan is het goed om daarbij ook te zoeken naar passende raamdecoratie. Natuurlijk is raamdecoratie erg sfeerbepalend en deze bepaalt ook de lichtinval in de kamer. Vooral plissegordijnen oftewel duetten en jaloezieën zijn naast sfeerbepalers ook hele functionele produkten! Hiermee kan je zelf bepalen hoe licht je het in je kamer wilt hebben, kies je voor meer privacy of haal je het licht in huis, alles kan! 

houten jaloezieen

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MAATSTUDIO.nl

woontrend najaar 2017

14 sep. 2017 10:14:11

Dit najaar wordt het weer lekker knus in huis! In de trendkleuren gaan we zien dat bruin het nieuwe zwarte wordt en goud het nieuwe koper. Ook wit komt overal in terug en is makkelijk te combineren of te gebruiken als accent. Ook de kleuren blauw en groen blijven en terracotta, oranjerood, komt erbij als nieuwe kleur. Wat ook blijft zijn de natuurlijke kleuren, dit zie je ook weer terug in de raamdecoratie. Nog steeds een trend zijn de houten jaloezieen. Dit mooie natuurlijke produkt sluit goed aan bij de trend van nu! De houten jaloezieen zijn er in elke kleur hout en je kunt ze op maat laten maken. Opvallend voor de woontrends '17-'18 zijn de donkere houtkleuren die in opkomst zijn, zoals jaloezieen in walnoot, wengé, zwarte en smoke (gerookt) eiken.

houten jaloezieen

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MAATSTUDIO

Houten jaloezieen in een erker

8 mei 2017 09:24:06

Bij een van onze klanten frisse witte jaloezieen gemonteerd in een erker. Deze jaloezieen zijn een mooi produkt voor een strakke uitstraling van de erker. Hier is gekozen voor witte basswood, lindehout jaloezieen, met 50mm lamellen. Bekijk deze jaloezieen hier in onze webshop!
klantfoto Maatstudio.nl: jaloezieen in de erker

jaloezieen erker 


In een erker zijn vouwgordijnen ook een goed alternatief, hiermee wordt de uitstraling in je interieur wat klassieker. Bekijk onze vouwgordijnen hier in onze webshop!
klantfoto Maatstudio.nl: vouwgordijnen in de erker

erker vouwgordijnen


Een andere moderne raamdecoratie welke tegenwoordig vaak voor een erker wordt toegepast zijn plissegordijnen of duetten (dit zijn dubbellaags plissegordijnen). Een mooie filtering van het licht met een moderne raamdecoratie!

Bekijk onze plissegordijnen of duetten hier in onze webshop!
klantfoto Maatstudio.nl: plisségordijnen in de erker

plissegordijnen erker

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MAATSTUDIO

1-4 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Professioneel in laten meten?
Maak HIER een afspraak
De voorwaarden voor een gratis inmeting