Onafhankelijke klantbeoordelingen over 3602 reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!Tevredenheidsscore 9.6/10

reviews maatstudio

Rolgordijnen

Maatstudio.nl is dé specialist in rolgordijnen. We voeren diverse type rolgordijnen:

Rolgordijnen standaardRolgordijnen montageprofiel • Rolgordijnen cassetteDuo-rolgordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolgordijnen standaard montage rolgordijnen
  Vanaf
  € 82,00

  Standaard Rolgordijn

  Mooie rolgordijnen in semi-transparante stof, screen- of verduisterende stoffen en met diverse systeemkleuren. Rolgordijnen met staaldraad zijgeleider voor op draai-kiepramen. Ook geschikt voor badkamers! Veelzijdig, betaalbaar, praktisch: dat zijn deze standaard rolgordijnen. Met aan elke zijde 1 steun, geschikt voor vele toepassingen. 

  Populair: Screenstof rolgordijnen, veel licht, veel zicht en toch zonwerend! Onze rolgordijnen zijn voordelig geprijsd en van het Nederlandse A-merk Verano.
  maatstudio is partner van Verano

  Hoge kwaliteit & voordelig geprijsd!

 2. Rolgordijnen montageprofiel creme rolgordijn webshop
  Vanaf
  € 95,00

  Rolgordijn montageprofiel

  Makkelijk te monteren zijn deze mooie rolgordijnen met montageprofiel. In plaats van losse beugels zijn deze aan elkaar verbonden met een fraaie aluminium profiel. Leverbaar in semi-transparante stof, screen- of verduisterende stoffen en met diverse systeemkleuren, staaldraad zijgeleider voor op draai-kiepramen. 

  Populair: Screenstof rolgordijnen, veel licht, veel zicht en toch zonwerend! Onze rolgordijnen zijn voordelig geprijsd en van het Nederlandse A-merk Verano.
  maatstudio is partner van Verano

  Hoge kwaliteit & voordelig geprijsd!

 3. Rolgordijnen cassette merk rolgordijn
  Vanaf
  € 106,00

  Cassette rolgordijn

  Fraaie cassette-rolgordijnen, in rechte of ronde cassette. Leverbaar in semi-transparante stof, screen- of verduisterende stoffen en met diverse systeemkleuren. Rolgordijnen cassette met staaldraad zijgeleider of u-profielen voor verdere verduistering. Let op: 100% verduistering is niet mogelijk, er zijn altijd lichtkieren. 

  Cassette-rolgordijnen met u-profielen zijn niet geschikt voor draaikiepramen of permanent schuine ramen.  

  Populair: Screenstof rolgordijnen, veel licht, veel zicht en toch zonwerend! Onze rolgordijnen zijn voordelig geprijsd en van het Nederlandse A-merk Verano.
  maatstudio is partner van Verano

  Hoge kwaliteit & voordelig geprijsd!

 4. Duo-rolgordijnen duo rolgordijnen bestellen
  Vanaf
  € 96,00

  Duo rolgordijnen

  Duo rolgordijnen ofwel roljaloezieën of multishades.
  Verkrijgbaar in 2 stoffen collecties, fijngeweven of raster geweven stof, met de nieuwste trendkleuren
  breedte 300-2600
  Hoogte 300x2600

  Standaard geleverd met een luxe gesloten cassettesysteem.

  De stofbanen van een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie, lopen voor elkaar langs. Met de ketting bepaalt U zelf eenvoudig het zicht en de lichtinval in de kamer. Onze roljaloezieën zijn verkrijgbaar in fraaie Basic stoffen of luxe Premium stoffen. Bestel gratis kleurstalen van duo rolgordijnen, multishades.

   

  Hoge kwaliteit & voordelig geprijsd!

   

   

   

per pagina

MAATSTUDIO.nl is dé rolgordijnen specialist

Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg voor u op maat gefabriceerd. Rolgordijnen zijn toepasbaar in alle interieurs. In onze webshop kunt u kiezen voor een uitgebreide collectie rolgordijnen op maat. Een standaard rolgordijn koopt u al vanaf € 49,95. Wij kunnen u helpen met ramen opmeten, adviseren en uiteraard kunnen onze ervaren monteurs raamdecoratie monteren. Mocht u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze rolgordijnen, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag!

Inspiratie rolgordijnen

brede rolgordijnen bruine rolgordijnen rolgordijn transparant rolgordijnen webshop rolgordijnen slaapkamer

Rolgordijnen zijn toepasbaar in elk interieur, bestel ze hier voordelig online!

Informatie over rolgordijnen

Rolgordijnen op maat bestaan uit een metalen bovenbuis waar de stof op gezet wordt. Deze bovenbuis wordt aan 2 zijden afgedopt met een draaimechanisme en draai-kettingmechanisme. Standaard voeren we alle rolgordijnen uit met metalen ketting en aluminium onderlijst in de systeemkleur. De onderlijst kunt u ook mee laten stofferen. Opgerold nemen rolgordijnen weinig ruimte in. Montage kan altijd aan plafond of wand met de meegeleverde steunen of clips.

Maak een keuze uit de diverse types, stoftypes en kleuren. We bieden u 4 types rolgordijnen:

1. Standaard rolgordijn

Strakke uitstraling, functioneel raamdecoratie product, eenvoudig op te hangen en betaalbare standaard rolgordijnen op maat. Deze raamdecoratie past in vrijwel elk interieur, verkrijgbaar in vele kleuren.

2. Rolgordijn met montageprofiel

Eenvoudiger montage van rolgordijnen bestaat niet; met de handige clips hangt u deze rolgordijnen met montageprofiel snel op.  Ook met staaldraad zijgeleider voor kantel-kiepramen.

3. Rolgordijn Cassette

Luxe cassetterolgordijnen op maat zijn een mooie aanvulling op uw interieur. Hoewel de werking hetzelfde is als de eenvoudiger modellen rolgordijnen, is hierbij het systeem mooi weggewerkt in een cassette. Rolgordijnen met rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar. Voor meer verduistering zet u de lichtkieren aan de zijkant van de rolgordijnen dicht met extra profielen. U zorgt voor vergaande verduistering voor een kleine prijs. Rolgordijnen cassette met U-profielen met rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar. 

4. Duo rolgordijnen ofwel roljaloezieën

Deze stoffen gestreepte rolgordijnen hebben net als jaloezieen de functie om licht in horizontale banen door te laten. Daarom worden deze rolgordijnen ook wel eens roljaloezieen genoemd. Afwerking met een luxe gesloten cassette aan de bovenzijde. Filter mooi het licht met deze duo rolgordijnen en bestel deze in onze webshop.

 

Rolgordijn draai kiepraam

Monteert u het rolgordijn op een draaikiepraam? Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam. Met onze voordelige rolgordijnen op maat bepaalt u in een handomdraai de lichtinval.

Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen worden vaak gebruikt in de slaapkamer. Vooral in de zomermaanden is het erg prettig om een verduisterend rolgordijn te hebben. Naast dat er weinig licht binnenkomt werkt het ook nog eens verkoelend in de slaapkamer. Voor de optimale verduistering kies je voor een verduisterende stof met een rolgordijn Cassette met U-profielen. Zo komt er aan de zijkant van het rolgordijn praktisch geen licht naar binnen. 

Lichtkieren rolgordijnen

Ongeacht de uitvoering hebben rolgordijnen altijd lichtkieren; de stof is immers smaller dan de bestelbreedte (de bestelbreedte is de bovenbuis+steunen, daartussen zit de stof). De stof is tussen de 37mm en 4,3cm smaller dan de bestelbreedte, afhankelijk van de uitvoering. Kiest u voor zijgeleiding? Dan wordt de lichtkier nog iets groter. In de bestelformulieren treft u de details over lichtkieren aan. 

Vochtige ruimtes rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Voor een langere levensduur van het rolgordijn, adviseren wij een badkamer dagelijks te ventileren.

Rolgordijnen in de verpakking

We leveren uw rolgordijn met alle toebehoren: montagesteunen of -clips, schroeven, pluggen. U bent zelf verantwoordelijk voor de juste schroeven en pluggen, indien de ondergrond daartoe aanleiding geeft.

De kenmerken van MAATSTUDIO rolgordijnen: 

 • vochtbestendige rolgordijnen, geschikt voor badkamers
 • warmtewerende rolgordijnen
 • lichtfilterend of verduisterende rolgordijnen
 • eenvoudig bedienbare rolgordijnen
 • eenvoudige installatie rolgordijnen
 • makkelijk in onderhoud
 • ruimtebesparend
 • ook in screenstof met aluminium backing voor EXTRA zonwering