Totaal 3737 onafhankelijke Ekomi reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Hordeuren

Hordeuren op maat

Een hordeur is een technisch product. We adviseren dit product te laten inmeten en monterenIn onze collectie hebben wij de hoge kwaliteits hordeuren van het Nederlandse A merk Unilux. 

Ons aanbod:

1. Plisséhordeur Plisséfit Easy Unilux

hordeur plissefit enkel

De Plisséfit Easy hordeur is een elegant en strak vormgegeven enkele plisséhordeur. Deze hordeur van het merk Unilux is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

Deze Plisse hordeur wordt geleverd per 20 mm oplopend in de hoogte. De maximale breedte maat is 1800 mm.

Geschikt voor
- Openslaande deuren
- Schuifpuien

Onderhoud
Verwijder vuil van de cassette, geleiders en gaas door middel van een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.

2. Dubbele Plisséhordeur Unilux

 hordeur schuifpui unilux

De dubbele hordeur voor grote afmetingen is de Unilux Plisséfit Easy-Dubbel hordeur. Deze plisséhordeur is gefabriceerd van hoogwaardig materiaal waardoor deze lang meegaat, ook bij intensief gebruik. Dankzij de compactheid van het systeem valt deze hordeur nauwelijks op. De maximale breedte van de hordeur is maar liefst 3,6 meter en maximaal 3 meter hoog. De Unilux hordeuren zijn zowel in-de-dag als op-de-dag te monteren. 

Geschikt voor
- Openslaande deuren XL
- Schuifpui XL

Voordelen van een hordeur

Hordeuren op maat: de ideale oplossing voor een insectenvrije woning

Geniet van zorgeloze zomeravonden zonder vervelende insecten in huis dankzij hordeuren op maat. Deze praktische en effectieve horren bieden een uitstekende bescherming tegen muggen, vliegen en andere ongewenste bezoekers, terwijl ze tegelijkertijd frisse lucht binnenlaten. Met hordeuren kunt u de deuren open laten staan en volop genieten van de buitenlucht, zonder hinderlijke insecten.

Onze collectie hordeuren bestaat uit enkele en dubbele plisséhordeuren. Ze kunnen perfect worden afgestemd op de afmetingen en specificaties van uw deuropening, zodat u verzekerd bent van een naadloze pasvorm en optimale insectenwering.

Naast hun praktische functie zijn hordeuren op maat ook esthetisch aantrekkelijk. U kunt kiezen uit 5 systeemkleuren kleuren om de hordeur perfect te laten aansluiten bij uw kozijn en persoonlijke smaak. Of u nu een moderne of meer klassieke woning heeft, een hor past altijd.

Bij het bestellen van hordeuren op maat adviseren wij contact op te nemen met onze servicedesk of direct een inmeetafspraak te maken. U kunt online op de bestelpagina alvast de prijs berekenen van een enkele hordeur of dubbele hordeur op maat.

Hordeuren op maat bieden niet alleen bescherming tijdens de zomermaanden, maar kunnen het hele jaar door nuttig zijn. Ze houden niet alleen insecten buiten, maar kunnen ook helpen bij het verminderen van pollen en stofdeeltjes, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën.

Kies voor de gemoedsrust en het comfort van hordeuren op maat. Creëer een insectenvrije omgeving in uw woning, terwijl u toch kunt genieten van frisse lucht en een onbelemmerd uitzicht naar buiten. Investeer vandaag nog in hordeuren op maat en maak van uw huis een comfortabel en insectenvrij toevluchtsoord!