Onafhankelijke klantbeoordelingen over 3632 reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!contact maatstudio 9.6/10

reviews maatstudio

Welke soorten houten jaloezieën zijn er?

Welke soorten houten jaloezieën zijn er?

Wat zijn de verschillen tussen houten jaloezieen?

Het verschil zit in de uitstraling, maar ook de mogelijkheden. Bamboe jaloezieen hebben dunne lamellen met een houtnerf, hierdoor blijft er een klein pakket over wanneer de jaloezieen opgetrokken worden. De basswood jaloezieën hebben een dikkere lamel en zijn glad van struktuur. Deze lamellen zijn in vele kleuren te verkrijgen.

De basswood, lindehout jaloezieen kunnen met een 50mm lamel extra breed, wel tot 360cm! De abachi jaloezieen zijn de minst populaire jaloezieen, hebben geen extra kenmerken, alleen dat er speciale houtnerven op geprint worden.

Daarnaast is er ook een verschil in prijs en kwaliteit. Veel jaloezieen worden in China gemaakt en daarbij zijn de onderdelen niet van een hoge kwaliteit, dit wordt ookwel bouwmarkt kwaliteit genoemd. Onze jaloezieën worden in Europa geproduceerd en voldoen aan alle producteisen, doordat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen van Hunter Douglas. Hierdoor is de kwaliteit van onze jaloezieen gelijkwaardig aan de grote merken en daar zijn wij natuurlijk trots op!

Bereken direct de prijs van jouw favoriete jaloezieen!

bamboe jaloezieen naturelzwarte jaloezieen