Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Over MAATSTUDIO.nl

MAATSTUDIO.nl is dé online specialist in mooie raamdecoratie en zonwering op maat. Wij werken met streng geselecteerde producenten en kennen daardoor hoge kwaliteit, korte levertijden en een uitstekende service. Wij werken onder andere met het Nederlandse merken Unilux, Verano, KeJe en A House of Happiness. Belangrijke spelers op de markt voor zonwering, raamdecoratie en horren. Op al onze raamdecoratie geldt 2 jaar fabrieksgarantie, voor buitenzonweringsproducten van Verano maar liefst 5 jaar!

MAATSTUDIO.nl verkoopt enkel de beste materialen en kleuren. Wij hebben tevens een vrijblijvende meetservice voor binnenzonwering en een professionele meet- en montageservice voor bijna geheel Nederland. Door de grote volumes die wij kunnen verkopen bieden wij aantrekkelijke prijzen voor kwaliteitsproducten. Meer informatie en de voorwaarden voor de meet- en montageservice voor zonwering en raambekleding treft u hier aan:

Vrijblijvend advies van ervaren medewerkers

MAATSTUDIO.nl geeft vrijblijvend advies over de materialen, het inmeten en het monteren. Zo kunt u zonder risico bestellen. Ook als u geen producten bestelt worden er bij ons geen kosten in rekening gebracht. Door onze uitstekende bereikbaarheid kunt u altijd om advies vragen, ook buiten kantooruren.

Kantooradres Maatstudio

  • Torenallee 20 (bezoek op afspraak)
  • 5617 BC Eindhoven

Email Maatstudio

Telefoon 

WhatsApp

Wanneer u ons toevoegt aan uw contacten staan we ook via WhatsApp voor u klaar. Dit is bedoeld voor advies waarbij u direct foto's kan sturen van uw ramen en meteen een oplosssing kan bespreken via de app. We zullen uw vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

KvK en bankgegevens

Zomer Retail vof (hodn Maatstudio.nl)
Kvk Oost-Brabant: 53630165

Maatstudio BV
KvK Oost-Brabant: 66852528

  • Betalingen
  • Maatstudio B.V.
  • IBAN: NL42ABNA0494146419

Algemene voorwaarden

keurmerk maatstudio

MAATSTUDIO.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk en hanteert de voorgeschreven Algemene Verkoopvoorwaarden. Deze kunt u hier downloaden: Algemene voorwaarden.

Disclaimer

Alle informatie op de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. MAATSTUDIO.nl is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of informatie welke hierop worden getoond, of eventuele (klaarblijkelijke) onjuistheid van informatie, danwel onmogelijkheid (delen van) de website tijdelijk of langdurig te kunnen raadplegen.