Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Screens

Screens

Maatstudio.nl is dé specialist in maatwerk zonwering. Bekijk onze collectie screens in zonwerende transparante- of verduisterende doeken.
Nieuw! Nu ook leverbaar met solarmotor: geheel draadloos, geen kabels meer naar binnen boren! Neem contact op met onze servicedesk als u ondersteuning wenst bij uw keuze of maak direct een meetafspraak

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ritsscreen Classic 95 screens uit eindhoven
  Vanaf
  € 239,00

  Ritsscreen Classic 95

  Nieuw! Nu ook leverbaar met solarmotor: geheel draadloos, geen kabels meer naar binnen boren!

  Ritsscreen Classic 95 is een ritsscreen voor grotere afmetingen met een aantrekkelijke prijs.
   
  Specificaties:
  Maximaal 350 breed
  Maximaal 280 hoog
  Kapmaat 95mm
  Type stof:
  - Lichtdoorlatend Helioscreen(3%)
  - Lichtdoorlatend Helioscreen(1%)
  - Verduisterend Blockout Serge 600 Lunar (0%)
  Geleiders: 
  - HTF
  - LHFT
  - Classic tweedelige geleider

  Let op:
  Lasnaden
  indien een screendoek breed en hoog is, moeten we een lasnaad maken in het doek. Bij lichtdoorlatende doeken is de rolbreedte 270cm, dus een doek dat zowel breder als hoger is dan 270cm krijgt een lasnaad. Bij verduisterend doek is de rolbreedte ca 210cm. 
 2. Ritsscreen Universal 95 ritsscreens
  Vanaf
  € 259,00

  Ritsscreen Universal 95

  Nieuw! Nu ook leverbaar met solarmotor: geheel draadloos, geen kabels meer naar binnen boren!

  Ritsscreen Universal 95 (95mm kapmaat) is een steviger ritsscreen voor grotere afmetingen met een aantrekkelijke prijs.
   
  Specificaties:
  Maximaal 350cm breed
  Maximaal 280cm hoog
  Kapmaat 95mm
  Type stof:
  - Lichtdoorlatend Helioscreen(3%)
  - Lichtdoorlatend Helioscreen(1%)
  - Verduisterend Blockout Serge 600 Lunar (0%)

  Dit product kan bij grotere maten een lasnaad hebben
   
 3. Stalenset screendoek stalen screendoek
  Vanaf
  € 0,00

  Stalenset screendoeken

  Welke stof voor screens en ritsscreens zonwering kiezen te moeilijk?
  Maak het makkelijk met onze stalenservice!

  We bieden u de mogelijkheid stalen te bestellen en thuis te laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. Stuurt u de stalenset compleet en in goede staat terug dan krijgt u van ons het aankoopbedrag retour. 

  Sets:
  - Lichtdoorlatend Helioscreen(3%+1%)
  - Verduisterend Blockout Serge 600 Lunar (0%)
   
   
   
   
per pagina

Screens zijn de ideale zonwering aan de buitenkant raam

De screens van Maatstudio zijn van hoge kwaliteit! De zonnescreens worden gemaakt van de beste materialen zoals Aluminium afwerking, Somfy motoren en hoge kwaliteit glasvezel screendoek. Screens zie je steeds vaker toegepast als zonwering; het is de meest effectieve manier om de warmte buiten te houden voor een aangenaam binnenklimaat. Nu de weeromstandigheden exrtremer worden en het in de zomer vaker warmer wordt in Nederland is het ook echt nodig om een goede zonwering voor je huis te hebben. Het grote voordeel van screens is dat ze nauwelijks ruimte innemen en je kan toch makkelijk van binnen naar buiten kijken. Daarbij blijft het heerlijk koel in huis! 

Meest gekozen screens

Ritsscreen in antraciet kleur, hierbij loopt het doek in de geleiders en is het screen ook dicht aan de zijkanten en daarmee windvast. Deze screens zijn ook in verduisterend doek leverbaar, heel fijn voor op de slaapkamer! Een antraciet kleur doek omdat dat neutraal is en bij de meeste huizen past.

Welke soorten screens zijn er?

1. Standaard screens

Deze zonnescreens hebben een open naad tussen doek en geleider. Leverbaar in diverse kapmaten. 

2. Ritsscreens

Doek loopt in de geleider, dus volledig afgesloten doek en geen opening aan de zijden. Leverbaar in diverse kapmaten.
Classic Ritsscreen De Classic Ritsscreen maakt gebruik van klassieke geleiders, zoals we die ook van de rolluiken kennen.
Universal Ritsscreen De Universal Ritsscreen heeft een speciale tweedelige geleider (UTG=universal tweedelige geleider) die de montage eenvoudig maakt.

Welke u nodig heeft (of kunt gebruiken) wordt vaak bepaald door de situatie. 

3. Koordlockscreen
Screen speciaal ontwikkeld voor op schuine ramen zoals bijvoorbeeld een lichtstraat.

Afmeting bovenbak screens

Als een screen breder en hoger wordt, heb je ook een grotere kapmaat (bovenbak) nodig om het doek in te kunnen oprollen. Daardoor onstaan verschillende bovenbakmaten, van 75mm tot wel 130mm. Het is dus afhankelijk van de afmeting welke screen je nodig hebt. 

Hoe worden screens gemonteerd?

Wij monteren de screens zo dicht mogelijk op het raam. Onze professionele monteurs komen op afspraak uw zonwering meten en monteren. Vraag gerust naar onze voorwaarden voor deze service.

Is een screen een soort insectenhor? 

Een ritsscreen kan ook als insectenhor fungeren, immers het raam wordt geheel bedekt. Echter laat een ritsscreendoek weinig tot geen luchtstroom door. 

Op de foto's van screens: Ritzscreens in verduisterend screendoek op de slaapkamer. Hiermee maak je de slaapkamer donker, waarmee deze ook heerlijk koel blijft. Gegarandeerd een goede nachtrust! Het zicht van transparante screens vanuit de binnenkant van de woning. Antraciet screens buitenzijde van de gehele woning.

zonwering screens screens met solar paneel transparant doek screens doorkijk

Screens zonwering: efficiënte bescherming tegen de zon

Met screens zonwering kunt u op een effectieve en stijlvolle manier de zon buiten houden en genieten van een aangenaam binnenklimaat. Deze innovatieve zonweringoplossing biedt niet alleen bescherming tegen de hitte en schadelijke UV-stralen, maar zorgt ook voor privacy en beperkt hinderlijke schitteringen.

Screens zonwering is ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en esthetiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw huis. Of u nu kiest voor een moderne strakke uitstraling of juist een klassieke look wilt creëren, er is altijd een screens zonwering die bij uw wensen past.

De voordelen van screens zonwering reiken verder dan alleen het tegenhouden van de zon. Ze bieden ook een effectieve vorm van privacy, aangezien ze het zicht van buiten naar binnen beperken. U kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zonder nieuwsgierige blikken van voorbijgangers.

Screens zonwering is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verkleuring en slijtage, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

Het bestellen van screens zonwering is eenvoudig en gemakkelijk. Maak een inmeetafspraak met onze zonweringsmonteur die voor u de juiste afmetingen en specificaties vaststeld, waarna de screens zonwering op maat wordt gemaakt en bij u wordt gemonteerd. Er zijn opties voor handmatige bediening, elektrische bediening of screens met solarpanelen, waarmee u het comfortniveau kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Bekijk onze montageservice 

Investeer vandaag nog in screens zonwering en ervaar de vele voordelen die het biedt. Bescherm uzelf tegen de zon, geniet van privacy en creëer een stijlvolle uitstraling voor uw huis. Met screens zonwering haalt u de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek in huis.

inmeten en monteren screens