Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Vacatures MAATSTUDIO.nl

MAATSTUDIO.nl is hard op weg de grootste online aanbieder van raamdecoratie en zonwering in de Benelux te worden. Ons beleid om op ieder gebied de specialist te zijn betekent dat al onze medewerkers er dagelijks voor zorgen dat onze klanten een prettige koopervaring en de best mogelijke service krijgen.

Wij maken kopen op afstand persoonlijk!

We hebben regelmatig vacatures voor enthousiaste specialisten op het gebied van online en offline marketing, webonderhoud en -design, sales, customer service en montagewerk. 

Openstaande vacatures


Wil je reageren op één van onderstaande vacatures? Stuur dan je cv en motivatie naar imke@maatstudio.nl

MAATSTUDIO.nl vraagt enkel kandidaten te reageren, aquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Parttime commercieel medewerker binnendienst - Eindhoven - StrijpS

Ben je commercieel ingesteld en communicatief sterk? Wil je graag flexibel en in deeltijd werken in een dynamische omgeving op Strijp-S? Ben je geïnteresseerd in online retail? Dan zoeken we jou!

Over ons
Maatstudio is al ruim 15 jaar een toonaangevende online retailer gespecialiseerd in maatwerk raamdecoratie en zonwering. We bieden onze klanten niet alleen goede producten maar ook een vergaande service bij consumenten aan huis.

De kandidaat
Als commercieel medewerker werk je vanuit ons kantoor in Eindhoven. De werktijden zijn in overleg flexibel in te delen, verspreid over 2-3 dagen per week. Je beantwoordt telefonische en schriftelijke vragen van klanten en adviseert klanten over de mogelijkheden van onze producten en diensten. Je maakt offertes op, informeert klanten over de status van bestellingen, en stuurt 2 buitendienst medewerkers en de expeditie aan. Je hebt een klantvriendelijke instelling, werkt vlot en netjes en je werkt graag met mensen én computers. We bieden je een informele en prettige werksfeer in een klein team op Strijp-S. We bieden een marktconform salaris.

- Opleiding: MBO+, commercieel of administratief
- Gewenste werkervaring: commerciële/administratieve functie
- Affiniteit met producten uit de woonbranche
- Nederlands en Engelse taal
- ca 16-20/week, flexibel in te delen


Monteur zonwering en raamdecoratie

Voor de regio Noord-Brabant zoeken wij nog monteurs zonwering en raamdecoratie

Voor montage bij particulieren en bedrijven van enkel A-merk producten. Je beschikt over eigen vervoer en kan op locatie zonwering- en raamdecoratieproducten monteren, zowel handbediend als electrisch aangedreven buitenzonwering. Voor deze functie opereer je zelfstandig. Er wordt enkel op afspraak gewerkt. De producten worden bij de klant geleverd. MAATSTUDIO.nl werkt met monteurs met ruime ervaring in de branche. Goede communicatieve vaardigheden, stiptheid en professionaliteit zijn belangrijke vereisten.


Stagiare Online Marketing & Communicatie, MBO niveau


Stagaire International Business, MBO-HBO niveau