Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Service en garantie

Garantieperiode

MAATSTUDIO.nl kent een hoge mate van service, welke in overeenstemming is met de kwaliteit van onze producten. Wij staan voor 100% achter onze producten. Zo bieden wij u ondersteuning voordat u bestelt (bijvoorbeeld bij u thuis bij het inmeten), tijdens het bestellen en na het bestellen.

Garantie op binnenzonwering: 24 maanden

Bij MAATSTUDIO.nl krijgt u bij aankoop van een binnenzonweringsproduct standaard 24 maanden garantie op het product. Lees voor meer details ook de onderstaande uitsluitingen.

Uitsluiting garantie binnenzonweringsproducten

Uitgesloten van garantie zijn door klant gemaakte meetfouten, foute kleurkeuze, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, krimp, verkleuring, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van foutieve montage of gebruik, montage op ongeschikte ondergrond, oneigenlijk gebruik, of gebruik in ongeschikte ruimten, blootstelling aan vocht, gassen, rook, extreme temperaturen, alsmede gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of schurende middelen/doeken.

Geen garantie: Vochtige ruimtes of schade als gevolg van vocht

Voor alle producten (maar met name houten jaloezieen) geldt een uitsluiting van garantie bij gebruik in vochtige ruimten of schade als gevolg van vocht, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven. We raden het schoonmaken van houten jaloezieen met vochtige doek of het blootstellen aan spatwater of regenwater af. Binnenzonweringsproducten welke buitenshuis zijn geplaatst worden uitgesloten van garantie. Garantie geldt uitsluitend voor de door MAATSTUDIO.nl geleverde producten; (de-)montagekosten van onderdelen alsmede gevolgschade worden uitdrukkelijk uitgesloten.

Garantie op buitenzonwering: 24 maanden + 36 maanden

MAATSTUDIO.nl voert buitenzonweringsproducten van hoge kwaliteit. De garantietermijn voor buitenzonwering bedraagt wettelijk gezien 24 maanden (2 jaar) maar deze wordt verlengd tot totaal 60 maanden (5 jaar). Lees voor meer details ook de onderstaande uitsluitingen. Let op: alleen de wettelijke garantietermijn van 2 jaar is overdraagbaar aan derden. 

Uitsluiting garantie rolluiken

Er geldt geen garantie op - normale- vervaging van systeemkleuren (met name bij donkere kleuren), oxidatie van aluminium onderdelen, krassen en/of deuken op het pantser, de geleiders of de bovenkast, normale slijtage en/of aftekensporen bij bewegende delen (bijvoorbeeld de inloopstukken), lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van de schurende werking van zand of vuil, slijtage van het bandwindwerk, zekeringen, handzenders, stekkers, batterijen, schade door bijtende middelen of andere invloeden van buitenaf, schade door obstructie van de bewegende delen, vandalisme of bevriezing of de gevolgen van bevriezing van het pantser op de motor. Garantie geldt uitsluitend voor de door MAATSTUDIO.nl geleverde producten; (de-)montagekosten van onderdelen alsmede gevolgschade worden uitdrukkelijk uitgesloten.

Uitsluiting garantie zonneschermen

Er geldt geen garantie op - normale- vervaging van doek- en systeemkleuren (met name bij donkere kleuren), oxidatie van aluminium onderdelen, krassen en/of deuken op de armen, voorlijst of de bovenkast, normale slijtage en/of aftekensporen bij bewegende delen, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van de schurende werking van zand of vuil, slijtage van het oogwindwerk, zekeringen, handzenders, stekkers, batterijen, schade door bijtende middelen of andere invloeden van buitenaf, schade door obstructie van de bewegende delen, vandalisme of bevriezing of de gevolgen van bevriezing op de motor. Wafelvorming, rimpelvorming en krijtstreepvorming zijn normale productkarakteristieken en nadrukkelijk uitgesloten van garantie. Garantie geldt uitsluitend voor de door MAATSTUDIO.nl geleverde producten; (de-)montagekosten van onderdelen alsmede gevolgschade worden uitdrukkelijk uitgesloten.

Uitsluiting garantie screens

Er geldt geen garantie op - normale- vervaging van doek- en systeemkleuren (met name bij donkere kleuren), oxidatie van aluminium onderdelen, krassen en/of deuken op de armen, voorlijst of de bovenkast, normale slijtage en/of aftekensporen bij bewegende delen, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van de schurende werking van zand of vuil, slijtage van het oogwindwerk, zekeringen, handzenders, stekkers, batterijen, schade door bijtende middelen of andere invloeden van buitenaf, schade door obstructie van de bewegende delen, vandalisme of bevriezing of de gevolgen van bevriezing op de motor. Rimpelvorming van het doek zijn normale productkarakteristieken en nadrukkelijk uitgesloten van garantie. Garantie geldt uitsluitend voor de door MAATSTUDIO.nl geleverde producten; (de-)montagekosten van onderdelen alsmede gevolgschade worden uitdrukkelijk uitgesloten. 

Klacht melden

Servicebeleid

Mocht u een beroep willen doen op onze professionele service neem dan contact met ons op. Ons beleid is oplossingsgericht en heeft ten doel u snel verder te helpen, ook als uw klacht niet (meer) onder garantie valt. In dat geval kan het zijn dat u betaalt voor een oplossing.

Help, ik heb transportschade. Wat nu?

Meld transportschade direct, liefst op de dag van ontvangst. Maak foto’s van de schade en de verpakking.

Ik heb een klacht na in gebruikname van mijn bestelling.Wat nu?

Klachten dienen verplicht schriftelijk te worden ingediend:
1. Stuur een email met uw klacht/opmerking. Informeer ons zo uitgebreid mogelijk over de klacht en de mogelijke oorzaak. Voeg altijd foto’s toe. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.
2. App uw klacht/opmerking: Omschrijf uw klacht. Voeg het ordernummer toe.  WhatsApp nr. 06-11273182 

Montage

Voor elk product is een uitgebreide handleiding beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van de montagehandleidingen. Voor zowel binnen- als buitenzonwering bieden we voor bijna alle regio's montageservice aan. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Retourmogelijkheden

Aankopen via MAATSTUDIO.nl kunnen conform de wettelijke bepalingen binnen een zichtperiode van 14 dagen na ontvangst worden retour gestuurd. MAATSTUDIO.nl adviseert bij twijfel altijd contact op te nemen en biedt om die reden op haar site, via onze telefonische servicedesk, via de mogelijkheid een aantal gratis stalen aan te vragen, en de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende inmeting aan huis, een uitgebreide en vrijblijvende service om tot een afgeronde keuze te komen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Let op: Producten welke per order op maat worden geproduceerd zijn om die reden uitgesloten van herroepingsrecht (u kunt maatwerk producten dus niet zomaar retourneren).

Eventuele retouren op grond van transportschade, non-conformiteit van de producten, ondeugdelijk geproduceerde producten of ondeugdelijke materialengebruik kunnen voor reparatie of gedeeltelijke vervanging en in overleg met de koper door MAATSTUDIO.nl worden opgehaald. De koper is verplicht deze in de originele danwel gelijksoortige verpakking aan te bieden ter voorkoming van verdere schade. Eventuele retouren kunnen enkel na schriftelijke bevestiging worden geretourneerd. Indien de retouren beoordeeld zijn door MAATSTUDIO.nl als service onder garantie zijn de kosten van verzending voor MAATSTUDIO.nl.

Beoordeling van klanten

Wij zijn blij met uw mening!

reviews maatstudio

Elke klant die een order plaatst krijgt na ontvangst van de bestelling een uitnodiging zijn/haar mening te geven over ons, en onze producten. Dit zijn 100% betrouwbare beoordelingen, ze worden zonder onze tussenkomst op de website geplaatst door Ekomi, een onafhankelijke partij welke de beoordelingen verzamelt en publiceert.