Totaal 3737 onafhankelijke Ekomi reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Wat zijn de kenmerken van Plisségordijnen?

Wat zijn de kenmerken van Plisségordijnen?

Plisségordijnen met honingraat stof

zijn een populaire keuze voor raamdecoratie vanwege hun elegante en moderne uitstraling. Deze gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof die in elkaar gevouwen zijn als een harmonica. Hierdoor kunnen ze eenvoudig worden opgetrokken en neergelaten om het lichtinval te regelen en je privacy te waarborgen.

Plisségordijnen zijn doorgaans gemaakt van polyester en kunnen worden gevonden in talrijke kleuren, dessins en structuren. Hierdoor passen ze bijna in elke woonstijl en interieurontwerp. Enkele varianten hebben een speciale coating die ook verduisterings-en/of isolatie-eigenschappen toevoegt.

Door de stilstaande lucht tussen de honingraat stof is een plissegordijn ook nog een energiebesparend!

duetten plissegordijnen

Soorten plissegordijnen

Wat betreft de bediening kun je kiezen uit drie mogelijkheden: Plisse met handgreep, met een plisse met kettingbediening of elektrisch/motorisch plissegordijnen. Bij de handmatige bediening trek je het gordijn met je hand omhoog en omlaag. Een kettingbediening is handig bij grotere ramen en als je het bedieningsgemak wilt verhogen. Elektrische/motorische bediening gaat met een afstandsbediening.

Plisségordijnen zijn ook erg praktisch. Omdat de stof gevouwen is, nemen ze weinig ruimte in als ze opgetrokken zijn. De stof van de gordijnen is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te hangen en beschikken ze over een gering gewicht.

Dit alles maakt Plisségordijnen een stijlvolle, handige en populaire keuze voor raamdecoratie binnen elk assortiment van woninginrichting.