Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Raambekleding met motor

jaloezieen met motor Gemotoriseerde of elektrische raambekleding

met 230V moorkabel zijn al langer op de markt maar NIEUW zijn de draadloze Smartblinds of draadloze poweredblinds. Leverbaar met nieuwe, sterke accumotoren. Deze hebben geen stroompunt of stroomkabels nodig. 

Hoe werkt elektrische raambekleding?

De speciaal ontwikkelde krachtige motoren zijn draadloos en worden onzichtbaar in de bovencassette van een product gemonteerd. De motor heeft een ontvanger, een accu én een usb oplaadpunt. U heeft dus geen stroomkabels nodig om het product van stroom te voorzien of te bedienen. Als de accu leeg raakt, geeft de motor een signaal en is deze eenvoudig via een usb-lader op te laden. Gemiddeld hoeft dit maar een paar maal per jaar. 

Brel (iMove) accumotoren
De accumotoren van Brel zijn krachtig, stil en eenvoudig in gebruik. Ze zijn geschikt voor houten en aluminium jaloezieen, rolgordijnen (type montageprofiel) en plissegordijnen (standaard en TopDown-BottomUp). We leveren de motoren met diverse zenders. Deze motoren zijn ook aan te sturen met een Brel hub via een smartphone. 

Motionblinds® accumotoren
Met de accumotoren van Motionblinds® is uw raambekleding wel heel comfortabel te bedienen. Standaard leveren we deze stille accumotoren met zender én met de mogelijkheid deze direct via Bluetooth op uw smartphone te bedienen. Download de app en koppel de motor met de unieke QR-code in de app. Daarna is deze bedienbaar op uw smartphone en zelfs op tijd programmeerbaar (maximaal 3 programma's). De bediening deelt u eenvoudig met (maximaal 5) huisgenoten.     
 
De voordelen: 
- eenvoudig in te stellen
- eenvoudig te bedienen via zender en smartphone (via Bluetooth)
- programmeerbare acties
- geen data-deling
- uitbreidbaar met Motionblinds Wifi-bridge voor bediening buitenshuis, en besturing op zonsopkomst/ondergang, integratie met Google/Alexa (geen Apple HomeKit). 

Welke raamdecoratie wordt geleverd met accumotor?

Houten jaloezieën 50mm lamellen
Houten jaloezieën 63mm lamellen
Bamboe jaloezieën 50mm lamellen
Bamboe jaloezieën 63mm lamellen
Aluminium jaloezieën 50mm lamellen
Rolgordijnen montageprofiel
Plissegordijnen electrisch
Plissegordijnen electrisch TopDown-BottomUp

Vragen over jaloezieen of plissés met motor?

Neem gerust contact op met onze servicedesk tel: 085-27 33 621