Totaal 3737 onafhankelijke Ekomi reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Childsafety informatie

Veiligheid voor uw kind. 

Kinderen moeten veilig in huis kunnen spelen. Bedieningskoorden en -kettingen van binnenzonwering vormen een potentieel gevaar voor verstikking voor jonge kinderen. Daarom zijn alle MAATSTUDIO.nl binnenzonweringsproducten ALTIJD met bedieningskoorden en kettingen op kindveilige lengte en voegen we gratis kindveilige koordkikkers en kettinghaken toe. De kindveilige systemen zijn eenvoudig te monteren, ook bij zelfmontage. In de montagehandleidingen treft u de details aan. De montagehoogte van de producten is bepalend voor de lengte van de bedieningskoorden/kettingen. We raden u aan te allen tijde de meegeleverde koordkikker en veiligheidshaak te gebruiken.  

kindveilige zonwering

Binnenzonwering met kettingbediening

De bedieningsketting die gebruikt wordt bij binnenzonwering mag niet langer zijn dan 2/3 van de producthoogte en moet 150cm vrij boven de grond hangen. Het is bovendien verplicht de veiligheidshaak te gebruiken.   

veilige raamdecoratie
veilige raamdecoratie


Binnenzonwering met koordbediening

De bedieningskoorden mogen niet langer dan 2/3 van de producthoogte zijn en moeten 150cm vrij boven de grond hangen. Bovendien is het verplicht een koordkikker te gebruiken.

Vereisten koordkikker:

  • de koordkikker moet 150cm boven de grond worden gemonteerd
  • alle koorden moeten om (een of meerdere) koordkikker(s) heen gewikkeld kunnen worden na het ophalen van het product
  • als je aan het koord trekt dat om de koordkikker zit gewikkeld mag dit maximaal 10cm los komen
  • de koordkikker moet stevig op wand of kozijn worden bevestigt en mag niet kunnen draaien

child safety raambekleding

Aansprakelijkheid:

  • MAATSTUDIO.nl en haar partners leveren altijd de benodigde veiligheidsaccessoires mee bij uw bestelling. Op de verpakking vindt u een sticker met duidelijke Childsafety informatie.
  • Indien u als klant besluit om de koordhouder niet te (laten) monteren of u wilt de koorden op een lagere hoogte hebben hangen, dan de wettelijke aangegeven hoogte, dan valt dit buiten de verantwoordelijkheid van MAATSTUDIO.nl.
  • MAATSTUDIO.nl en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het afwijken van deze regels.