Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Raamhorren

Raamhor op maat

Een raamhor is een technisch product. We adviseren dit product te laten inmeten en monteren. In onze collectie hebben wij de hoge kwaliteits raamhorren van het Nederlandse A merk Unilux. 

Ons aanbod:

1. Veerstifthor (raamhor vast)

raamhor veerstifthor unilux hor

De veerstifthor is te plaatsen in een houten kozijn of muursponning door middel van vier veerstiften, de veerstiften worden geplaatst op de hoogtestijlen. Door de veerstiften is de hor er eenvoudig in en uit het kozijn te plaatsen. De hor is ook voorzien van een borstel om het profiel dat insecten buiten houdt.

Geschikt voor:
- Houten kozijnen
- Draairaam naar binnen
- Draaikiepraam

draaikiep raam horraamhor

Onderhoud:
Verwijder vuil van de cassette, geleiders en gaas door middel van een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.

 

2. Rolhor (Raamrolhor Comfort)

 raamrolhor unilux

Deze bijna onzichtbare raamrolhor is zeer effectief in het buiten houden van insecten. De cassette is slechts 42,5 mm; waardoor het mogelijk is om het frame uit het zicht te plaatsen achter de raamdecoratie bijvoorbeeld. De hor wordt standaard geleverd met een magneetsluiting maar is ook verkrijgbaar met een kantel sluiting zonder meerprijs. Het is mogelijk om de raamrolhor zowel horizontaal als verticaal te plaatsen, waarbij verticaal het makkelijker te bedienen wordt voor hogere ramen. Doordat de greep aan beide kanten bedienbaar is, is het mogelijk om de raamrolhor ook buiten te plaatsen. Het gaas zit los in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt. De raamrolhor Comfort kan zowel in als op het kozijn geplaatst worden.

Geschikt voor:
- Schuifraam
- Draairaam naar buiten
raam horren geschikt voor

Bediening:
Handgrepen

 

3. Softfit (raamhor vast)

inzet hor

De Softfit hor maakt boren en schroeven overbodig door zijn ultradunne kunststof flens. Omdat de hor zo dun is kunt u zonder moeite het raam openen en sluiten. Hierdoor is de hor eenvoudig in de raamopening te klemmen door middel van een slim trekflapje, waardoor de hor er ook heel makkelijk uit te nemen is. De hor is geschikt voor draaikiep kozijnen van hout, kunststof en aluminium.

Geschikt voor
- Draaikiepraam
draaikiepraam horMontage
Dit is een technisch product, dus wij adviseren om gebruik te maken van onze meet/montage service. Meer informatie hierover onderaan de pagina.

Onderhoud
Verwijder vuil van de cassette, geleiders en gaas door middel van een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.

 

Voordelen van een raamhor

Geniet van de frisse lucht en laat vervelende insecten buiten met op maat gemaakte raamhorren. Of het nu gaat om muggen, vliegen of andere ongewenste bezoekers, raamhorren bieden een effectieve barrière zonder concessies te doen aan de ventilatie in uw huis. Met deze praktische en functionele horren kunt u rustig ademen, wetende dat uw huis beschermd is tegen ongewenste indringers.

Raamhorren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, waaronder rolhorren, plisséhorren en vaste horren. Ze kunnen precies op maat worden gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw ramen, ongeacht hun vorm of afmetingen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en maximale bescherming tegen insecten.

Met hun duurzame materialen en hoogwaardige afwerking zijn raamhorren niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. U kunt kiezen uit zwart, grijs of pollendoek en 5 systeemkleuren om de horren naadloos te laten aansluiten bij uw raamdecoratie en interieurstijl. Of u nu een moderne, minimalistische uitstraling wilt creëren of juist gaat voor een klassieke, tijdloze look, er is altijd een raamhor die bij uw smaak past.

Raamhorren zijn niet alleen nuttig tijdens warme zomermaanden, maar bieden het hele jaar door voordelen. Ze houden niet alleen insecten buiten, maar kunnen ook helpen om pollen en stofdeeltjes te verminderen, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën.

Kies voor de bescherming en het comfort van op maat gemaakte raamhorren. Creëer een insectenvrije omgeving in uw huis zonder de ventilatie te beperken. Met de juiste raamhorren kunt u genieten van de frisse lucht en een gezonde leefomgeving. Neem vandaag nog de stap en ontdek de mogelijkheden van raamhorren op maat! Maak direct een meetafspraak