Rolluiken

rolluiken
 • Rolluiken Huismerk

  rolluik huismerk
  Vanaf € 120,70

  Voordelige rolluiken, degelijke kwaliteit!

  Het rolluik van ons huismerk is uitgerust met luxe onderdelen en kan zich meten met de grote merken. Niet voor niets met maar liefst 5 jaar garantie.
  Rolluiken door ons laten monteren, dat kan! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak tel. 085-27 33 621

 • Rolluiken Verano

  rolluik kopen
  Vanaf € 142,00

  Verano rolluiken, een betrouwbaar A-merk.

  De rolluiken van Verano zijn al jaren een garantie voor kwaliteit. Nederlandse topkwaliteit, uit te rusten met Somfy motoren. Een aangenaam woonklimaat, prettige temperatuur en energiebesparing in alle seizoenen. Rolluiken werken inbraakwerend, verduisterend, geluidswerend en isolerend voor uw woning. Verano rolluiken hebben wij in twee typen; de RV40 en de RV 41.Bekijk het verschil in de bestelpagina.

MAATSTUDIO.nl is dé rolluiken specialist!

Wij voeren het A-merk Verano rolluiken en ons betrouwbare huismerk. Bij ons huismerk worden dezelfde kwaliteit onderdelen gebruikt als voor de Verano rolluiken. Wij kunnen uw helpen uw ramen op te meten, u de juiste rolluiken adviseren en uiteraard kunnen onze ervaren monteurs de correcte montage uitvoeren. Mocht u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze rolluiken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

rolluik kopen   rolluiken   inbraakbeveiliging   rolluiken monteren

Extra informatie over rolluiken op maat

Functionaliteiten rolluiken

Een rolluik op maat heeft de volgende eigenschappen: 
- inbraakwerend
- isolerend tegen kou en warmte
- zonwerend
- verduisterend
- geeft privacy
- geluidswerend

Montagemogelijkheden rolluiken

Rolluiken zijn zowel op de gevel (op de dag) als ergens tussen (in de dag) te monteren. We gebruiken daarvoor verschillende types zijgeleiders.

Twee typen rolluiken merk Verano:

1.Het budget rolluik RV41

Het RV41 rolluik is een budget rolluik. Het rolluik scoort hierdoor minder goed op isolatie en stabiliteit dan de RV40, maar het is een goed betaalbaar alternatief voor kleinere ramen.

2. Het standaard rolluik RV40 

Dit is een standaard rolluik van hoge kwaliteit dat zeer populair is. Het rolluik heeft een gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding, waardoor het rolluik voor ieder budget en iedere situatie een passende oplossing is. Het RV40 rolluik scoort door de dikke lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering.

Twee typen rolluiken huismerk:

1. Basic rolluik

Basic huismerk - kwaliteit vergelijkbaar met rolluik RV41 van Verano. Voor vergelijking van de dikte van de lamellen, vraag gerust online de stalen op van huismerk rolluiken basic en RV41.

2. Premium rolluik

Premium huismerk - kwaliteit vergelijkbaar met rolluik RV40 van Verano. Voor vergelijking van de dikte van de lamellen, vraag gerust online de stalen op van huismerk rolluiken premium en RV40

 

Kleurmogelijkheden rolluiken

Voor elk type rolluik zijn er diverse pantserkleuren verkrijgbaar. Het is mogelijk de geleider- en kastkleur een afwijkende kleur te geven. 

Kastformaten rolluiken

Het pantser wordt bij ophalen van het rolluik opgerold in een stalen bovenkast. Hoe hoger het rolluik, dces te goter de bovenkast moet zijn. Bij MAATSTUDIO.nl geven we duidelijk aan wat de minimale kastmaat moet zijn. Soms kan het mooier zijn om een rolluik van een grotere bovenkast te voorzien, bijvoorbeeld om deze dezelfde maat te geven als een ander, hoger rolluik, op dezelfde gevel.

Handmatig of motorbediend rolluik?

Een handbediend rolluik van MAATSTUDIO.nl is betaalbaar. Maar de meerprijs van motorbediening is beperkt en zorgt voor een gelijkmatige bediening van uw rolluik en dus een langere levensduur. Voor de motorbediening bieden wij krachtige, geruisloze Somfy-motoren met 5 jaar carry in garantie. 

Rechte of ronde bovenkast rolluik?

Standaard leveren we rolluiken met een rechte bovenkast met afgeschuinde voorzijde. Tegen geringe meerprijs kunt u kiezen voor een ronde bovenbak.

Isolatie met rolluiken

Door de rolluiken 's avonds en 's nachts gesloten toe houden in de winter, profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft zo beter in huis, waardoor de thermostaat een graadje naar beneden kan en u profiteert van lagere stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverliesvan uw raam verminderen met wel 20%. Naast warmte isolatie bieden rolluiken ook geluidsisolatie. Grenst de slaapkamer bijvoorbeeld aan een drukke weg? Met rolluiken houdt u omgevingsgeluiden voor een groot deel tegen.

Een veilig gevoel met rolluiken

Er zijn diverse toepassingen voor een rolluik: zo kunt u een rolluik voor achterdeur, rolluik voor slaapkamerraam, of rolluik voor achterraam kiezen. Het openbreken van rolluiken is niet makkelijk en daardoor zal het voor een inbreker reden zijn om geen poging te ondernemen. Rolluiken fungeren dus als goed hang-en sluitwerk en zijn daarmee goed inbraakwerend. Zo gaat u met een gerust hart slapen of met vakantie. 

rolluiken

Rolluiken van MAATSTUDIO, een Nederlands product!

Onze rolluiken huiscollectie en de rolluiken van ons A-merk Verano, worden volledig geproduceerd in Nederland met alleen maar toponderdelen. We bieden 5 jaar garantie, ook op de motor, mits alle voorschriften voor montage en gebruik zorgvuldig zijn opgevolgd.

verano rolluiken productie


Hoge kwaliteit rolluiken

De lamellen van uw pantser zijn gevuld met een hoge kwaliteit schuim dat zorgt voor stijfheid en een hoge isolatiewaarde. De lamellen zijn sterk, zeer licht van gewicht en worden onderling "gearreteerd" (aan elkaar verbonden), waardoor de lamellen niet verschuiven of vastlopen en het pantser als één geheel werkt. Ongevoelig voor stof en vocht door roestvrije industrielagers die zorgen voor stabiel op- en afrollen.

In harmonie met uw huis

De diverse pantser- en systeemkleuren zorgen ervoor dat er altijd wel een geschikte kleur is die harmonieert met uw woning. Rolluiken zijn daarom geschikt voor alle woningtypes, zowel klassiek als modern.

Zelf rolluiken monteren of rolluiken laten monteren?

Met de uitgebreide meet-en montagehandleiding bestelt u veilig en snel uw rolluiken op maat. De montage is daardoor niet moeilijk. Maakt u liever gebruik van de montageservice van MAATSTUDIO.nl? Klik dan hier voor meer informatie!

monteren rolluiken