Rolluiken

rolluiken
 • Rolluik Huismerk

  rolluik huismerk
  Vanaf € 120,70

  Het rolluik van ons huismerk is uitgerust met luxe onderdelen en kan zich meten met de grote merken. Niet voor niets met maar liefst 5 jaar garantie.

 • Rolluik Verano

  Verano Rolluik RV40 handbediend
  Vanaf € 142,00

  De rolluiken van Verano zijn al jaren een garantie voor kwaliteit. Nederlandse topkwaliteit, uit te rusten met Somfy motoren.

MAATSTUDIO.nl is dé rolluiken specialist!
Wij voeren het A-merk Verano rolluiken en ons betrouwbare huismerk. Hierover kunnen wij u veel vertellen. Wij kunnen uw helpen uw ramen op te meten, u de juiste rolluiken adviseren en uiteraard kunnen onze ervaren monteurs de correcte montage uitvoeren. Mocht u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze rolluiken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

rolluik kopen   rolluiken   inbraakbeveiliging

Extra informatie over rolluiken op maat

Functionaliteiten rolluiken
Een rolluik op maat heeft de volgende eigenschappen: 
- inbraakwerend
- isolerend tegen kou en warmte
- zonwerend
- verduisterend
- geeft privacy
- geluidswerend

Montagemogelijkheden
Rolluiken zijn zowel op de gevel (op de dag) als ergens tussen (in de dag) te monteren. We gebruiken daarvoor verschillende types zijgeleiders.

Kleurmogelijkheden
Voor elk type rolluik zijn er diverse pantserkleuren verkrijgbaar. Het is mogelijk de geleider- en kastkleur een afwijkende kleur te geven. 

Kastformaten
Het pantser wordt bij ophalen van het rolluik opgerold in een stalen bovenkast. Hoe hoger het rolluik, dces te goter de bovenkast moet zijn. Bij MAATSTUDIO.nl geven we duidelijk aan wat de minimale kastmaat moet zijn. Soms kan het mooier zijn om een rolluik van een grotere bovenkast te voorzien, bijvoorbeeld om deze dezelfde maat te geven als een ander, hoger rolluik, op dezelfde gevel.

Handmatig of motorbediend?
Een handbediend rolluik van MAATSTUDIO.nl is betaalbaar. Maar de meerprijs van motorbediening is beperkt en zorgt voor een gelijkmatige bediening van uw rolluik en dus een langere levensduur. Voor de motorbediening bieden wij krachtige, geruisloze Somfy-motoren met 5 jaar carry in garantie. 

Rechte of ronde bovenkast?
Standaard leveren we rolluiken met een rechte bovenkast met afgeschuinde voorzijde. Tegen geringe meerprijs kunt u kiezen voor een ronde bovenbak.

Isolatie
Door de rolluiken 's avonds en 's nachts gesloten toe houden in de winter, profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft zo beter in huis, waardoor de thermostaat een graadje naar beneden kan en u profiteert van lagere stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverliesvan uw raam verminderen met wel 20%. Naast warmte isolatie bieden rolluiken ook geluidsisolatie. Grenst de slaapkamer bijvoorbeeld aan een drukke weg? Met rolluiken houdt u omgevingsgeluiden voor een groot deel tegen.

Een veilig gevoel
Er zijn diverse toepassingen voor een rolluik: zo kunt u een rolluik voor achterdeur, rolluik voor slaapkamerraam, of rolluik voor achterraam kiezen. Het openbreken van rolluiken is niet makkelijk en daardoor zal het voor een inbreker reden zijn om geen poging te ondernemen. Rolluiken fungeren dus als goed hang-en sluitwerk en zijn daarmee goed inbraakwerend. Zo gaat u met een gerust hart slapen of met vakantie. 

rolluiken

Herkomst
Onze rolluiken worden volledig geproduceerd in Nederland met alleen maar toponderdelen. We bieden 5 jaar garantie, ook op de motor, mits alle voorschriften voor montage en gebruik zorgvuldig zijn opgevolgd.

verano rolluiken productie

Voor jaren plezier
De lamellen van uw pantser zijn gevuld met een hoge kwaliteit schuim dat zorgt voor stijfheid en een hoge isolatiewaarde. De lamellen zijn sterk, zeer licht van gewicht en worden onderling "gearreteerd" (aan elkaar verbonden), waardoor de lamellen niet verschuiven of vastlopen en het pantser als één geheel werkt. Ongevoelig voor stof en vocht door roestvrije industrielagers die zorgen voor stabiel op- en afrollen.

In harmonie met uw huis
De diverse pantser- en systeemkleuren zorgen ervoor dat er altijd wel een geschikte kleur is die harmonieert met uw woning. Rolluiken zijn daarom geschikt voor alle woningtypes, zowel klassiek als modern.

Zelf monteren of laten monteren?
Met de uitgebreide meet-en montagehandleiding bestelt u veilig en snel uw rolluiken op maat. De montage is daardoor niet moeilijk. Maakt u liever gebruik van de montageservice van MAATSTUDIO.nl? Klik dan hier voor meer informatie!

monteren rolluiken