Rolgordijnen

Alle rolgordijnen nu ook te bestellen in screenstof met alu achterzijde voor extra zonwering. Een functionele raamdecoratie met een strakke uitstraling, eenvoudig op te hangen en ook verkrijgbaar met verduisterende stof.

 • Rolgordijnen Standaard

  rolgordijn standaard
  Vanaf € 49,95

  Functioneel en zeer voordelige rolgordijnen.

  Ook geschikt voor badkamers! Veelzijdig, betaalbaar, praktisch: dat zijn deze standaard rolgordijnen. Met aan elke zijde 1 steun, geschikt voor vele toepassingen. Nu ook verkrijgbaar in screenstoffen met aluminium backing

  + Montage: zij-steunen
  + Montage-opties: op wand of plafond
  + Kleuropties: 45 kleuren rolgordijnen
  + Maatopties: max 260cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie.

 • Rolgordijnen Montageprofiel

  rolgordijn montageprofiel
  Vanaf € 54,95

  Rolgordijnen eenvoudig te monteren!

  Met dit handige montageprofiel hangt u in een handomdraai de rolgordijnen op. U klikt het profiel in de clips en uw rolgordijn op maat hangt direct.
  Nu ook electrisch bedienbaar zonder stroom en kabels!

  + Montage: clips, verdeeld over de breedte
  + Montage-opties: op wand of plafond
  + Kleuropties: 45 kleuren
  + Maatopties: max 260cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie.

 • Rolgordijnen Cassette

  rolgordijn cassette
  Vanaf € 69,95

  Rolgordijnen mooi afgewerkt, een luxe uitstraling!

  Dit rolgordijn in fraaie vierkante of ronde cassette heeft een luxe en stevige uitstraling. Stoffen rolgordijn ook in extra zonwerende screenstof verkrijgbaar. Profiteer vandaag nog van de aantrekkelijke prijzen.

  + Montage: clips, verdeeld over de breedte
  + Montage-opties: op wand of plafond
  + Kleuropties: 45 kleuren
  + Maatopties: max 260cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie.

 • Rolgordijnen Cassette met U-profielen

  Rolgordijnen Cassette met U-profielen
  Vanaf € 89,95

  Rolgordijnen extra verduisterend met U-profielen.

  Met dit cassette rolgordijn kunt u de hinderlijke zichtkieren met U-profielen dichtzetten voor nog verder gaande verduistering. Let op: geen 100% verduistering haalbaar. Verkrijgbaar in ronde of vierkante cassette. Niet voor dakramen of draaikiepramen.

  + Montage: clips, verdeeld over de breedte
  + Met extra zij-profielen voor meer verduistering
  + Montage-opties: op wand of plafond
  + Kleuropties: 45 kleuren
  + Maatopties: max 260cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie.

MAATSTUDIO.nl is dé rolgordijnen specialist

Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg voor u op maat gefabriceerd. Rolgordijnen zijn toepasbaar in alle interieurs. In onze webshop kunt u kiezen voor een uitgebreide collectie rolgordijnen op maat. Een standaard rolgordijn koopt u al vanaf € 49,95. Wij kunnen u helpen met ramen opmeten, adviseren en uiteraard kunnen onze ervaren monteurs raamdecoratie monteren. Mocht u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze rolgordijnen, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag!

Inspiratie rolgordijnen

brede rolgordijnen   bruine rolgordijnen   transparante rolgordijnen   rolgordijnen webshop   creme rolgordijnen

rolgordijnen slaapkamer   rolgordijn erker   witte rolgordijnen   verduisterend rolgordijn   brede rolgordijnen

Rolgordijnen zijn toepasbaar in elk interieur, bestel ze hier voordelig online!

Extra informatie over rolgordijnen

Met onze voordelige rolgordijnen op maat bepaalt u in een handomdraai de lichtinval. Maak een keuze uit de diverse types, stoftypes en kleuren. We bieden u 4 types rolgordijnen:

Standaard rolgordijn

Strakke uitstraling, functioneel raamdecoratie product, eenvoudig op te hangen en betaalbare standaard rolgordijnen op maat. Deze raamdecoratie past in vrijwel elk interieur, verkrijgbaar in vele kleuren.

Rolgordijn met montageprofiel

Eenvoudiger montage van rolgordijnen bestaat niet; met de handige clips hangt u deze rolgordijnen met montageprofiel snel op.  Ook met staaldraad zijgeleider voor kantel-kiepramen.

Rolgordijn Cassette

Luxe cassetterolgordijnen op maat zijn een mooie aanvulling op uw interieur. Hoewel de werking hetzelfde is als de eenvoudiger modellen rolgordijnen, is hierbij het systeem mooi weggewerkt in een cassette. Rolgordijnen met rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar. 

Rolgordijn Cassette met U-profielen 

Voor meer verduistering zet u de lichtkieren aan de zijkant van de rolgordijnen dicht met extra profielen. U zorgt voor vergaande verduistering voor een kleine prijs. Rolgordijnen cassette met U-profielen met rechte of ronde cassettevorm verkrijgbaar. 

Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen worden vaak gebruikt in de slaapkamer. Vooral in de zomermaanden is het erg prettig om een verduisterend rolgordijn te hebben. Naast dat er weinig licht binnenkomt werkt het ook nog eens verkoelend in de slaapkamer. Voor de optimale verduistering kies je voor een verduisterende stof met een rolgordijn Cassette met U-profielen. Zo komt er aan de zijkant van het rolgordijn praktisch geen licht naar binnen. 

Wat zijn rolgordijnen?

Rolgordijnen op maat bestaan uit een metalen bovenbuis waar de stof op gezet wordt. Deze bovenbuis wordt aan 2 zijden afgedopt met een draaimechanisme en draai-kettingmechanisme. Standaard voeren we alle rolgordijnen uit met metalen ketting en aluminium onderlijst in de systeemkleur. De onderlijst kunt u ook mee laten stofferen. Opgerold nemen rolgordijnen weinig ruimte in.

Montage kan altijd aan plafond of wand met de meegeleverde steunen of clips. Monteert u het rolgordijn op een draaikiepraam? Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam. 

Lichtkieren rolgordijnen

Ongeacht de uitvoering hebben rolgordijnen altijd lichtkieren; de stof is immers smaller dan de bestelbreedte (de bestelbreedte is de bovenbuis + steunen, daartussen zit de stof). De stof is tussen de 37mm en 4,3cm smaller dan de bestelbreedte, afhankelijk van de uitvoering. Kiest u voor zijgeleiding? Dan wordt de lichtkier nog iets groter. In de bestelformulieren treft u de details over lichtkieren aan. 

Vochtige ruimtes rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Voor een langere levensduur van het rolgordijn, adviseren wij een badkamer dagelijks te ventileren.

Rolgordijnen in de verpakking

We leveren uw rolgordijn met alle toebehoren: montagesteunen of -clips, schroeven, pluggen. U bent zelf verantwoordelijk voor de juste schroeven en pluggen, indien de ondergrond daartoe aanleiding geeft.

De kenmerken van MAATSTUDIO rolgordijnen: 

 • vochtbestendige rolgordijnen, geschikt voor badkamers
 • warmtewerende rolgordijnen
 • lichtfilterend of verduisterende rolgordijnen
 • eenvoudig bedienbare rolgordijnen
 • eenvoudige installatie rolgordijnen
 • makkelijk in onderhoud
 • ruimtebesparend
 • ook in screenstof met aluminium backing voor EXTRA zonwering

rolgordijnen kopen