Plisségordijnen

Met onze voordelige plisségordijnen en dupligordijnen van het Nederlandse A-merk Verano is er voor vrijwel ieder raam een oplossing. Plissegordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor vrijwel ieder raamtype.

Plissé Trekkoord

Plissé Trekkoord

Vrijhangend model plisségordijn of dupligordijn. Dupligordijnen, ookwel bekend als dubbellaags plisségordijnen. Bediening met koorden, plissees voor hoger gelegen ramen. Raambekleding voor middelgrote tot grote ramen. Brede plisségordijnen, tot max 300cm breed.

Plissé draaikiep

Plissé draaikiep

Gespannen model plisségordijnen of dupligordijnen, ookwel dubbellaags plisségordijnen. Bediening met handgrepen. De oplossing voor kleine tot middelgrote draaikiepramen. Plissees voor kantel-kiepraam ook leverbaar met klemsteunen

Plissé Smartfit

Plissé Smartfit

Gespannen model plissé of dupligordijn. Bediening met handgrepen, geen schroeven nodig. Kunststof en aluminium draaikiepramen. Kleine tot middelgrote ramen. Montage zonder schroeven

Maatstudio.nl is dé plisségordijnen en dupligordijnen specialist 

Onze plissegordijnen en dupligordijnen (dubbellaags plisse ofwel honingraatplisse) zijn van hoge kwaliteit van het Nederlandse A-merk Verano en voordelig geprijsd. Plisségordijnen zijn toepaspaar voor vele verschillende soorten ramen, Of u nu raambekleding nodig heeft voor een kantel kiepraam (ofwel draai kiepraam), plissees voor een groot raam of voor een dakraam, het is allemaal mogelijk. Als u niet kan of wil boren in de kozijnen is er een oplossing met smartfit plisségordijnen. Plisse gordijnen worden steeds vaker gezien in het interieur. Het is een mooi lichte raamdecoratie met een verfijnde uitstraling. 

plissegordijnen bestellen  marlou volkerink interieurtip

Marlou Volkerink eigenaresse van Follow Fashion, over plisségordijnen van Maatstudio;
"mijn zoektocht naar nieuwe raambekleding startte online. Via de website van Maatstudio ging ik op zoek naar gordijnen die geschikt zijn voor kantel-kiep ramen. Wij houden van een donkere slaapkamer dus de nieuwe gordijnen moesten ook goed verduisterend zijn. Uiteindelijk kwam ik mooie plisségordijnen tegen, in verschillende kleuren. Ik bestelde een aantal kleurstalen zodat ik de kleuren ook even 'live' kon bewonderen. We hebben gekozen voor de grijze verduisterende variant. Het voordeel van deze gordijnen is, dat je ze zowel boven als beneden kan bedienen. Via zijgeleiders zitten ze vast op het raam en het blijft dus mooi op zijn plek, wanneer ik het raam open kantel. Ideaal!" 

Onze collectie bestaat uit enkellaags plissegordijnen of dubbellaags plissé oftewel honingraat plissees of duetten genoemd.

Plissegordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plissees. Een plissegordijn is makkelijk in elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo bepaal je zelf de inkijk. De bovenkant kan je geheel laten zakken, top-down. In onze collectie hebben wij de reguliere plisse stoffen en de honingraat collectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Liever geen boor- en schoefgaten in de muur? Kies dan voor het Smartfit frame wat eenvoudig op het kozijn geklikt wordt met steuntjes.

duetten plisse