Houten jaloezieën

U bestelt eenvoudig voordelige houten jaloezieën op maat bij MAATSTUDIO.nl. De houten jaloezie is door zijn veelzijdigheid een populair product en toepasbaar in alle interieurs.

In onze webshop houten jaloezieën kunt u kiezen voor een uitgebreide collectie houten jaloezieën op maat in diverse houtsoorten:
- Basswood houten jaloezieën (TIP)
- Bamboe houten jaloezieën
- Abachi houten jaloezieën

 • Houten jaloezieën Basswood

  houten jaloezieen wit
  Vanaf € 49,50

  Basswood houten jaloezieen op maat
  Onze meest gekozen houtsoort is Basswood, oftewel lindenhout jaloezieen, en niet zonder reden. Verkrijgbaar in vele kleuren, lamelbreedten en samenstellingen zijn de basswood jaloezieen op maat een perfecte aanwinst voor elk interieur. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

  Op onze website vindt u alle benodigde informatie en stelt u in een handomdraai uw houten jaloezie op maat samen, perfect met de hand op maat gemaakt.

  + Lamelbreedtes: 25, 50, 63mm
  + Kleuropties: bijna 20 kleuren beschikbaar 
  + Maatopties: tot 270cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie. 
  Kindveilige raamdecoratie

 • Houten jaloezieën Bamboe

  jaloezieen bamboe wit
  Vanaf € 47,50

  Handgemaakte Bamboe jaloezieen op maat!
  Het oersterke bamboe geeft uw interieur een moderne en warme uitstraling. Deze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in een matte afwerking en natuurlijke tekening van het hout. Bestel vandaag nog bamboe jaloezieën op maat.

  Op onze website vindt u alle benodigde informatie en stelt u in een handomdraai prachtige Bamboe houten jaloezieën samen.


  + Lamelbreedtes: 50 en 63mm
  + Kleuropties: 12 kleuren
  + Maatopties: tot 237cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie. 
  Kindveilige raamdecoratie

 • Houten jaloezieën Abachi

  abachi jaloezieen
  Vanaf € 59,95

  Brede houten jaloezieen op maat!
  De houtsoort Abachi met haar natuurlijke warme uitstraling is uitstekend geschikt voor grote ramen. Met breedtes tot wel 300cm kan deze lichte houtsoort probleemloos grote raampartijen in éen keer afdekken. Houten jaloezieën op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

  Op onze website vindt u alle benodigde informatie en stelt u in een handomdraai prachtige Abachi houten jaloezieën samen, perfect met de hand op maat gemaakt.


  + Lamelbreedtes: alleen 50mm
  + Kleuren: ca 20 kleuren
  + Maatopties: tot 300cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie. 
  Kindveilige raamdecoratie

 • Houten Jaloezieën Verano

  houten jaloezieen met ladderband
  Vanaf € 59,95

  Handgemaakte houten jaloezieen op maat.
  Houten jaloezieën op maat van Verano bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

  Op onze website vindt u alle benodigde informatie en stelt u in een handomdraai prachtige houten jaloezieën samen, perfect met de hand op maat gemaakt in Nederland.
  garantie jaloezieen
  2 jaar consumentengarantie!

  + Lamelbreedtes: 50mm
  + Kleuropties: meer dan 40 kleuren
  + Maatopties: tot 260cm breed

  Wij voeren binnenzonweringsproducten altijd kindveilig uit volgens de Europese Child Safety normen voor raamdecoratie. 
  Kindveilige raamdecoratie


Extra informatie over houten jaloezieën

De veelzijdige houten jaloezieën op maat voeren we in verschillende houtsoorten, elk met eigen karakter: 

Basswood jaloezieën
Breng sfeer in huis met houten jaloezieën gemaakt van Basswood. Deze jaloezieën uit de huiscollectie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kennen uitgebreide keuzemogelijkheden. Houten jaloezieen zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.

jaloezieen

Basswood is er in veel kleuren, zowel natuurlijke kleuren als gelakte kleuren. De essen-achtige basiskleur en de rustige tekening maakt Basswood jaloezieen tot één van de meest gekozen houttypes. De basswood jaloezieën worden glad afgelakt met een UV-bestendige satijnglanslak, zo wordt de rijke uitstraling van het Basswood benadrukt en voorkomt u hinderlijke reflectie.
De lamellen zijn elk ongeveer 3mm dik en geven een "shutter-effect".
Basswood of Lindehout is een Europese houtsoort, bijzonder sterk en desondanks licht van gewicht. Wij rekenen een lage webshopprijs voor absolute topkwaliteit. Overtuig uzelf en profiteer vandaag nog!   

Bamboe jaloezieën
Bamboe lamellen zijn er in mooie warme kleuren. Het natuurlijke karakter wordt benadrukt door de matte afwerking, waardoor de langgerekte nerf goed tot haar recht komt en een mooi diffuus licht ontstaat. De houten lamellen zijn ca 2,2mm (50mm lamel) tot 2,6mm (63mm lamel) dik.
bamboe jaloezieen

Ecologisch verantwoord
Bamboe is de snelst groeiende houtsoort ter wereld en om die reden een ecologisch verantwoorde keuze, zonder dat u de charme van echt hout hoeft te missen. De lamellen worden met uv-bestendige matte lak afgewerkt, waardoor de kans op verkleuring gering is. Bamboe is stijf, hard en zeer licht van gewicht. De lamellen zijn dan ook iets dunner dan de lamellen van Basswood jaloezieën. 


Abachi jaloezieën
Het West-Afrikaanse Abachi-hout staat bekend om zijn lichte gewicht en natuurlijke zichtbare en voelbare nerf. Verkrijgbaar tot wel 300cm breed is deze topper een gewilde keus voor grote raampartijen.  

Wat zijn houten jaloezieën?
Jaloezieën, horizontale jaloezieën of horizontale lamellen zijn houten horizontale lamellen van elk ca 3mm massief hout, die met koorden of banden aan een stalen bovenbak hangen. Door de lamellen te draaien kunt u de lichtinval en het zicht naar buiten en binnen zelf bepalen. Bovendien kunnen de jaloezieën geheel of gedeeltelijk worden opgehaald. We leveren de houten lamellen standaard aan met bijpassende houten sierlijst en eenvoudig te monteren steunen. Ervaar zelf de sfeervolle en functionele gemakken van een houten jaloezie op maat. 

Door alleen hoogwaardige onderdelen te gebruiken in onze ISO gecertificeerde productie waarborgen we de hoge kwaliteit die zich kan meten met de grote merken. Niet voor niets geven we een garantie van maar liefst 2 jaar.

Kleuropties

De diverse houtsoorten van jaloezieen zijn er in elk veel kleuren, waardoor er altijd een kleur past bij uw wensen. Enkele kleuropties voor jaloezieen:
Wit, Parelwit, Off White, Beuken, Lichteiken, Donker Noten, Smoke Grey, Taupe, Kersen, Naturel, Grijs, Antraciet, Zwart. 

Opties
De jaloezieën zijn uit te rusten met ladderkoorden maar ook met fraaie ladderbanden in 2 breedtes: 25 en 38mm. Monteert u de houten jaloezieen op draaikiepramen? Kies dan voor zijgeleiding voor kantelramen.

Toebehoren
Naast de jaloezie leveren we een fraaie houten sierlijst, schaarsteunen en houten koordknoppen. Er worden geen schroeven/pluggen toegeleverd, elke ondergrond is immers anders.  

Inspiratie

jaloezieen erker jaloezieen jaloezieen merk jaloezieen
jaloezieen jaloezieen witte jaloezieen houten jaloezieen