Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Betalen en bestellen

 • Bestellen raambekleding

  Bestellen is eenvoudig en kan op meerdere manieren:

  Zelf een bestelling invoeren
  Voer een order in op onze site en doorloop het afreken-proces. Wij voeren de order voor u uit. Tijdens de productie houden we u op de hoogte van de status. U ontvangt altijd een bericht zodra de bestelling wordt verzonden.

  Telefonisch bestellen
  Neem contact met ons op. We nemen de bestelling dan stap voor stap met u door. Met onze ruime bereikbaarheids-tijden kan dit ook in de avonduren.

  Liever professioneel laten inmeten?

  Klik hier voor de voorwaarden

 • Betaalmethodes, prijzen, aanbiedingen

  MAATSTUDIO.nl biedt u meerdere betaalmethodes:

  1. iDEAL: veilig, snel, vertrouwd met uw eigen bank

  2. Overboeking

   U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een orderbevestiging met daarin het verzoek het bedrag naar ons over te schrijven. Handig als u de bestelling alvast wenst te plaatsen (bijvoorbeeld op uw werk) maar nog niet direct kan/wil betalen.

   Overboekingen richt u aan:
   Maatstudio B.V.
   IBAN: NL42ABNA0494146419

   Credit card

   Betaling met de credit card geeft u veel voordelen. Uw aankopen zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Betaal het aankoopbedrag in termijnen terug aan uw creditcard maatschappij (**).

   (**) services kunnen per creditcard maatschappij verschillen.

   De kosten voor betalingen met creditcard bedragen €4,95, ongeacht het orderbedrag. 

 • Prijzen

  Alle getoonde prijzen zijn in euro's, inclusief wettelijke btw en inclusief alle bijkomende kosten (tenzij nadrukkelijk anders vermeld). Prijzen zijn geldig zolang deze zichtbaar zijn op onze website tenzij anders geoffreerd.

  Afhalen is altijd gratis en zorgt ervoor dat u zelf een geschikte ophaaldag kunt bepalen (alleen beschikbaar op werkdagen en tijdens kantooruren).

  Liever levering aan huis? MAATSTUDIO.NL berekent voor leveringen van binnenzonweringsproducten binnen Nederland lage verzendkosten, voor buitenzonweringsproducten wordt een vaste bijdrage gevraagd ongeacht het aantal producten. Voor de eilanden gelden uitzonderingen. Neem voor de eilandtarieven contact met ons op. MAATSTUDIO.nl behoudt zich het recht voor prijzen op haar website zonder vooraankondiging te wijzigen. Levering aan huis is beschikbaar op werkdagen.

 • Aanbiedingen

  Prijzen kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke acties of aanbiedingen. Op onze website wordt de tijdelijkheid van eventuele acties vermeld. Aan voorbije acties danwel acties welke actief zijn na order kunnen geen rechten worden ontleend. Met enige regelmaat worden er acties gehouden met kortingsvouchers. Deze vouchers kunnen nimmer in combinatie met andere vouchers of actiecodes worden gebruikt.

 • Volgen van uw bestelling

  Elke bestelling wordt per email bevestigt. Zodra de order in de productieplanning is opgenomen wordt u daarvan op de hoogte gesteld. U wordt op de hoogte gesteld van eventuele afwijkingen op de normale levertijden, indien deze zich voordoen. Na de productie wordt de bestelling verzonden. De expeditie informeert u per email over de aanstaande levering.

 • Factuur opvragen

  Facturen worden niet verzonden per post of met de levering, maar alleen digitaal ter beschikking gesteld. Indien u een account heeft aangemaakt is het mogelijk facturen van uw bestellingen te downloaden. Ingeval u als gast heeft besteld, is het mogelijk de factuur op te vragen via onze helpdesk: contact@maatstudio.nl ovv uw bestelnummer. We maken facturen op op basis van gegevens in de bestelling. 

 • Orders wijzigen en annuleren

  Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie, dit om een korte levertermijn te kunnen garanderen. Zolang er geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Indien er nog geannuleerd kan worden krijgt u het volledige aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug. Neem altijd even contact met ons op, zodat we direct de status kunnen controleren.

 • Gratis kleurstalen aanvragen

  Kleuren kunnen op de website anders overkomen, afhankelijk van de instelling van uw beeldscherm. Getoonde afbeeldingen zijn zorgvuldig gekozen maar kunnen afwijken van het werkelijke aanbod. Aan getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Om een goede kleur- of materiaalkeuze te kunnen maken, adviseren wij gratis kleurstalen aan te vragen. Kleine kleurverschillen tussen staal en productie voorbehouden. Aanvragen welke wij op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen, worden nog dezelfde dag verwerkt. Deze service is gratis en verplicht u tot niets.

  Klik hier om stalen aan te vragen. Let op: we versturen een beperkt aantal stalen per adres.

 • Veelgestelde vragen

  Voor productgerelateerde vragen verwijzen we u naar de pagina’s waar u de betreffende producten kunt bestellen.

  • U verkoopt hoge kwaliteit jaloezieen, Verano plissegordijnen en Verano buitenzonwering, tegen voordelige prijzen. Hoe kan dat?

   MAATSTUDIO.nl biedt enkel de meest verkochte kleuren en materialen. Deze kopen wij rechtstreeks bij de fabrieken groot in en we kunnen daardoor lage prijzen voor kwaliteitsproducten realiseren. Als consument profiteert u van dit voordeel.

  • Waar kan ik de producten zien alvorens ik een aankoop doe? Is er een showroom? - Ik durf wel een product zelf te bestellen maar heb meer technische details nodig zodat ik zeker weet dat het past in mijn situatie. Is er meer informatie beschikbaar?

   MAATSTUDIO.nl heeft voor de buitenzonwering een uitgebreide en moderne showroom waar de meeste van onze producten te zien zijn. We nemen graag de tijd voor u en werken om die reden alleen op afspraak. Neem gerust contact op met een van onze productadviseurs via Tel: 085 27 33 621.

   Alle producten zijn van topkwaliteit. We bieden de mogelijkheid de materialen vooraf te zien.

   Om u beter van dienst te zijn, bieden we u:

   • Vrijblijvende en gratis aanvraag van kleurstalen voor het product van uw keuze.
   • Inzicht in de ervaringen van anderen: elke kopende klant heeft de mogelijkheid een reactie op de site achter te laten.
   • Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL of overboeking.
   • MAATSTUDIO.nl conformeert zich naar de bepalingen van Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij in vrijwel alle gevallen de voorwaarden en handelswijze hanteren van het keurmerk.

   Heeft u ook advies raamdecoratie aan huis?
   Dat kan! Maak gerust een afspraak met een van de productadviseurs van MAATSTUDIO 

  • Waarom adviseert u kleurstalen aan te vragen, de kleuren staan toch op de website?

   De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beinvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die reden adviseren wij u altijd stalen aan te vragen en voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze.

  • Voert u nog meer kleuren raamdecoratie dan op de site?

   De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de site. Laat ons weten wat u zoekt, dan helpen wij u verder. Stuur een bericht naar onze verkoop.

  • Kan ik raamdecoratie in de badkamer gebruiken?

   Er zijn een beperkt aantal producten specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in vochtige ruimten:

   • Aluminium jaloezieen (oxidatie uitgezonderd)
   • Aluminium jaloezieen (oxidatie uitgezonderd) 
   • Kunststof jaloezieen. Nauwelijks van echt hout te onderscheiden,verkrijgbaar in diverse lamelbreedte.
   • Plissegordijnen
   • Rolgordijnen

   Andere producten zijn niet specifiek geschikt voor gebruik in vochtige ruimten en vallen derhalve onder beperkte garantie op gebruik in deze ruimten. Het gebruik in vochtige ruimten kan in veel gevallen echter geen kwaad, mits de ruimte goed is geventileerd.

  • Wat is de levertijd van raamdecoratie en zonwering?

   De standaard levertijd is ca 10 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kostenloos te annuleren. Kijk voor verder informatie op onze service pagina?

  • Zijn er montagehandleidingen raamdecoratie en zonwering? 

   • Al onze producten zijn uitstekend geschikt voor zelfmontage. Er wordt een duidelijke montagehandleiding ter beschikking gesteld bij de levering van uw bestelling. Op onze site kunt u de montagehandleidingen vooraf inzien.

   Kunt u advies geven over meten en monteren of gratis (of tegen meerprijs) komen meten?

   • Wij verlenen vrijblijvende meetservice bij u thuis (*).
   • Op onze site treft u een duidelijke meethulp per product aan. Daarmee houden wij de kosten laag.
   • Het is ook mogelijk uitgebreid advies te krijgen van onze deskundige medewerkers via tel: 085-27 33 621 of WhatsApp whatsApp advies 06-11273182 
   • Ook montage kunnen we tegen redelijke meerprijs volledig uit handen nemen.

   Bij vragen, meer informatie of twijfel: neem gerust contact met ons op: 085-27 33 621.
   (*) meet- en montageservice niet beschikbaar in alle regio's. Informeer naar de voorwaarden.

  • Kan ik betalen bij aflevering?

   Wij bieden u de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, Credit Card of Overboeking.

  • Kunt u aangeven op welke dag de bestelling wordt geleverd?

   Ja. Indien de order gereed is, wordt deze direct door onze vervoerder opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. U ontvangt voorafgaand aan levering bericht via MAATSTUDIO.nl met een verwachte leverdag. De veroerder laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. U kunt dan afstemmen over een geschikte leverdag.

  • Ik heb iets besteld maar ik zie nu dat er een actie is. Kan ik alsnog gebruik maken van de korting?

   Een actie is meestal van bepaalde en beperkte duur. Indien u een aankoop heeft gedaan vóór of na een dergelijke actie, kunt u geen rechten ontlenen aan deze actie. Indien u het product heeft gekocht tijdens de actie en u meent te voldoen aan de voorwaarden van de actie, neem dan even contact met ons op.

  • Ik heb besteld maar heb me bedacht. Kan ik nog annuleren?

   Elke order wordt direct na bestelling in de productieplanning opgenomen. Indien er nog geen materialen zijn gebruikt is het mogelijk uw order te annuleren. Lees via de knop servicedesk hoe u het best kunt handelen.

  • Wat is de garantie op de producten? Wat betekent "beperkte garantie"?

   De garantie op onze producten is altijd minimaal 24 maanden. Voor buitenzonweringsproducten geldt een garantie van 60 maanden.

   Beperkte garantie
   Indien u een bestelling doet welke een beperkte garantie kent, wordt dit ALTIJD vermeld bij het ingeven van de maat. Dit is met name mogelijk bij overschrijding van een oppervlak. Het product kan gewoon worden geleverd maar een mogelijk toekomstig beroep op onze service valt niet automatisch onder garantie. Vraag bij twijfel advies aan onze medewerkers.

  • Wat moet ik doen als er iets niet goed is met de producten?

   MAATSTUDIO.nl heeft een uitstekende kwaliteit, duidelijke garantiebepaling en vergaande service. Indien u klachten of opmerkingen heeft verzoeken wij u onze servicerichtlijnen te raadplegen.