Totaal 3737 onafhankelijke Ekomi reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Bezorgen en afhalen raamdecoratie en zonwering

Levertijden raamdecoratie en zonwering

Voor al onze producten geldt de levertijd zoals aangegeven op uw order. Deze is zichtbaar voor u de bestelling plaatst. De levertijden zijn over het algemeen zoals onderstaand, tenzij anders aangegeven:

  • Houten jaloezieen: 12-15 werkdagen
  • Aluminium jaloezieen: 8-10 werkdagen
  • Rolgordijnen en Duo-rolgordijnen: 10-12 werkdagen
  • Plissées/Duettes: 8-10 werkdagen
  • Vouwgordijnen: 10-15 werkdagen
  • Aluminium Rolluiken: 12-15 werkdagen
  • Screens: 15 werkdagen
  • Zonneschermen: 10-20 werkdagen (afhankelijk van model en uitvoering)

Levertijden van maatwerkproducten zijn afhankelijk van de voorradigheid van componenten en dienen derhalve als indicatief te worden beschouwd. Mocht de levertijd niet kunnen worden gehaald, dan ontvangt u daarvan altijd binnen enkele werkdagen bericht. Voor seizoensgevoelige producten kunnen levertijden tijdens het hoogeseizoen oplopen. denk dan bijvoorbeeld aan screens in de zomer.  

Bezorgen raamdecoratie en zonwering aan huis

MAATSTUDIO.nl biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te laten leveren op elk gewenst adres binnen Nederland (*). 

Aangezien de pakketten gevoelig zijn en vaak afwijkende maten hebben, worden diverse vervoerders gebruikt, afhankelijk van de bestelling:

- transporteurs
- transport vanuit de expeditie van de fabriek

Levertijdsstip
Het is helaas niet mogelijk op specifieke tijden te leveren. Wel wordt de beschikbare informatie per gekozen vervoerder aan u ter beschikking gesteld (trackingnummers, de verwachte leverdag, eventueel dagdeelindicatie of live tracking).

Levering tot de eerste deur
Om verzekeringstechnische redenen kunnen vervoerders alleen leveren op de begane grond tot "de eerste deur", dat wil zeggen dat levering op verdiepingen helaas niet mogelijk is. 

Levering van zonneschermen 
Het is noodzakelijk dat u als ontvanger van een zonnescherm bij de levering aanwezig bent en de chauffeur meehelpt met lossen, tenzij er 2 chauffeurs op de wagen zitten.  

Wanneer leveren na productie
Zodra uw order is geproduceerd wordt deze direct aangeboden aan de vervoerder. U ontvangt hiervan minimaal 1, maar zo mogelijk 2 werkdagen vooraf een bericht per email (indien beschikbaar met een trackingnummer). Daarmee geven we u als ontvanger tijd om ervoor te zorgen dat er iemand op het afleveradres aanwezig kan zijn. Levering is alleen mogelijk op werkdagen.

Levering, controle op transportschade en levering aan buren 
Een levering wordt aangekondigd. Het is raadzaam zelf aanwezig te zijn om de levering aan te nemen en de verpakking te controleren op overduidelijke breuk of schade aan de verpakking en/of goederen. Vervoerder hoeft niet te wachten om u de gelegenheid te geven de producten geheel of gedeeltelijk uit te pakken voor controle. Bij overduidelijke productschade weigert u de levering. Bij twijfel over productschade: maak melding op het afrekenrapport van de transporteur. Bent u niet thuis dan is vervoerder gemachtigd de levering bij buren te leveren.  

Voor elke afhaling of levering dient te worden getekend voor ontvangst. Kies bij levering aan huis daarom een adres waar gedurende de werkweek geleverd kan worden.

Bezorgkosten raamdecoratie en zonwering (*)

Voor bezorging van onze kwetsbare producten zijn speciale verpakkingen, vervoerders en services vereist. Door onze hoge volumes kunnen we bezorgkosten zeer laag houden. Bezorging van onze producten is onderhevig aan een bezorgkost per vervoersbeweging, ongeacht het aantal. De kosten worden getoond voordat u bestelt en opgeteld bij de kosten voor de bestelde producten.

- binnenzonwering: € 11,00
- rolluiken en screens: € 30,00
- zonneschermen: € 100,00 (**)

(*) Let op: voor de eilanden gelden mogelijk andere tarieven, vraag ernaar voordat u bestelt.
(**) bij levering zal de chauffeur vragen mee te lossen

Afhalen

Afhalen geeft u de flexibiliteit om een product tijdens kantooruren in Eindhoven (e.o.) op te halen. Dit dient bij bestelling te worden gekozen. Indien er leverkosten aan een bestelling zijn verbonden vervallen deze bij afhaling.

Indien u heeft gekozen voor afhaling wordt u per email op de hoogte gesteld dat uw product gereed ligt voor afhaling. In dit bericht treft u de details aan van de afhaallocatie en de openingstijden van het magazijn. Afhaling is alleen mogelijk op werkdagen en tijdens kantooruren.