Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Raamrolhor Comfort Unilux

Raamrolhor Comfort Unilux

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolhor Comfort Unilux raam rolhor
  Vanaf
  € 153,00

  Raamrolhor Comfort Unilux

  De raamrolhor Comfort is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 42 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raamrolhor Comfort ook buiten geplaatst kan worden. Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt. De raamrolhor Comfort kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden.

  Geschikt voor
  - Draairaam naar buiten
  - Schuifraam

  Bediening
  Handgrepen

  Montage
  Dit is een technisch product, dus wij adviseren om gebruik te maken van onze meet/montage service. De Raamrolhor kan zowel 'in'- als 'op de dag' geplaatst worden. Meer informatie hierover onderaan de pagina.

  Onderhoud
  Verwijder vuil van de cassette, geleiders en gaas door middel van een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. De geleiders uitsluitend smeren met siliconenspray. Geen andere smeermiddelen gebruiken.

per pagina