Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Interieur by Bernadette Huisje.uit.het.noorden

Interieur by Bernadette Huisje.uit.het.noorden

Bernadette huisje.uit.het.noorden | Interieur

Bernadette:"Interieur is mijn nieuwe passie geworden. Na onze grote verbouwing is het interieur nu aan de buurt. De stijl wordt scandinavisch en we hebben bij de groene mos kleur op de muur het Basswood Donker Noten van Maatstudio gekozen."

Wil je Bernadette volgen, ga dan naar Instagram @huisje.uit.het.noorden
 
De keuze van Bernadette: Maatstudio basswood jaloezieen donker noten met 50mm lamellen en plissegordijnen in de keuken
 
jaloezieen hout plissegordijn keuken

Houten jaloezieen

Plisségordijnen

Voordelen plisségordijnen:

Plisségordijnen zijn een populaire keuze voor raamdecoratie vanwege verschillende voordelen die ze bieden. Hier zijn enkele van de voordelen van plisségordijnen:

  1. Elegant ontwerp: Plisségordijnen hebben een stijlvol en eigentijds ontwerp. Ze voegen een elegante uitstraling toe aan elk interieur.

  2. Veelzijdigheid: Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor diverse interieurstijlen.

  3. Privacy: Plisségordijnen bieden uitstekende privacy, omdat ze het zicht van buiten naar binnen beperken zonder volledig te verduisteren.

  4. Lichtregulering: Je kunt de mate van lichtinval nauwkeurig regelen door de plisségordijnen op verschillende hoogtes te positioneren met de TopDown bedieining. Dit maakt het gemakkelijk om de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht te creëren.

  5. Energie-efficiëntie: Plisségordijnen met een dubbellaags stof, ookwel honingraat of duette genoemd, kunnen helpen bij het reguleren van de kamertemperatuur. Ze houden warmte binnen tijdens de winter en houden de warmte buiten tijdens de zomer, wat kan bijdragen aan energiebesparing.

  6. Aanpasbaarheid: Plisségordijnen zijn beschikbaar in diverse maten en kunnen op maat worden gemaakt voor ramen van verschillende vormen en afmetingen, waaronder kantel kiepramen en erkers.

  7. Geluidsdemping: Plisségordijnen kunnen geluid van buiten dempen, waardoor ze een rustige en comfortabele omgeving in huis creëren.

  8. Onderhoudsgemak: Plisségordijnen zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en voorzichtig afnemen met een licht vochtige schone doek is meestal voldoende.

  9. Duurzaamheid: Hoogwaardige plisségordijnen zijn duurzaam en gaan lang mee.

  10. Transparant of verduisterend: De plissé stoffen zijn verkijgbaar in verduisterende stof en transparante stoffen.

Over het algemeen zijn plisségordijnen een veelzijdige en functionele keuze voor raamdecoratie, die kunnen bijdragen aan het comfort en de esthetiek van je huis.