Totaal 3768 onafhankelijke reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio  9.6/10

reviews maatstudio

Business Mentor Marlou - Create your limitless life!

Business Mentor Marlou - Create your limitless life!

Marlou | business & branding expert

Marlou; "Via de website van Maatstudio ging ik op zoek naar gordijnen die geschikt zijn voor kantel-kiep ramen. Wij houden van een donkere slaapkamer dus de nieuwe gordijnen moesten ook goed verduisterend zijn. Uiteindelijk kwam ik mooie plisségordijnen tegen, in verschillende kleuren. Ik bestelde een aantal kleurstalen zodat ik de kleuren ook even 'live' kon bewonderen. We hebben gekozen voor de grijze verduisterende variant. Het voordeel van deze gordijnen is, dat je ze zowel boven als beneden kan bedienen. Via zijgeleiders zitten ze vast op het raam en het blijft dus mooi op zijn plek, wanneer ik het raam open kantel. Ideaal!" 

Wil je Marlou volgen, ga dan naar Instagram @marlouvolkerink

De keuzes van Marlou: in de slaapkamer Maatstudio plissegordijnen met handgrepen en in de keuken elektrische rolgordijnen

plissegordijnen slaapkamerelektrische rolgordijnen keuken

Plissegordijnen met handgrepen

Elektrische rolgordijnen op maat

Elektrische rolgordijnen: De Slimme Keuze voor Modern Comfort

Wil je genieten van het ultieme gemak en luxe in je huis? Overweeg dan elektrische rolgordijnen op maat. Deze geavanceerde raamdecoratieoplossing biedt talloze voordelen die niet alleen je levensstijl verbeteren, maar ook je huis transformeren in een slimme en comfortabele leefruimte.

  1. Handige bediening: Met elektrische rolgordijnen hoef je nooit meer met koorden te worstelen. Bedien je raamdecoratie moeiteloos met een afstandsbediening. Open, sluit je gordijnen met een druk op de knop.

  2. Optimale Lichtregulering: Pas de lichtinval in elke kamer aan met precisie. Elektrische rolgordijnen kunnen geleidelijk worden aangepast om de perfecte sfeer te creëren, van volledig verduisterd tot subtiel gefilterd licht.

  3. Energie-efficiëntie: Door je rolgordijnen op de juiste momenten te openen of sluiten, kun je de kamertemperatuur reguleren en energie besparen. Houd de warmte buiten tijdens de zomer en laat de zonnewarmte binnen tijdens de winter.

  4. Veiligheid: Elektrische rolgordijnen elimineren gevaarlijke koorden, wat de veiligheid van kinderen en huisdieren vergroot. Ze zijn een kindvriendelijke optie voor raamdecoratie.

  5. Perfecte Pasvorm: Op maat gemaakte elektrische rolgordijnen passen naadloos bij je ramen, ongeacht de vorm of afmeting. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde uitstraling in je interieur.

  6. Gemakkelijk Onderhoud: Elektrische rolgordijnen vereisen minimaal onderhoud. Je kunt ze schoonmaken met een vochtige doek en hoeft je geen zorgen te maken over lastige stofverzameling.

  7. Zonder boren: De elektrische rolgordijnen van Maatstudio werken op oplaadbare batterijen met een accumotor en afstandbediening van het merk Brel. 

  8. Stijl en Design: Kies uit een scala aan stoffen en kleuren om de perfecte elektrische rolgordijnen te creëren die bij je interieur passen. Of het nu om een strakke, moderne uitstraling gaat of om een klassiek design, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  9. Toekomstbestendig: Elektrische rolgordijnen zijn compatibel met slimme woningautomatiseringssystemen, waardoor je je huis verder kunt transformeren in een slimme en geconnecteerde leefruimte.

  10. Investering in Comfort: Elektrische rolgordijnen op maat zijn niet alleen een investering in je huis, maar ook in je dagelijks comfort. Geniet van het ultieme gemak en de luxe van op maat gemaakte raamdecoratie die naadloos aansluit bij je levensstijl.

Kortom, elektrische rolgordijnen op maat bieden een scala aan voordelen die je woonervaring verbeteren en een eigentijds, comfortabel thuis creëren. Maak vandaag nog de overstap naar slimme raamdecoratie en geniet van de talloze voordelen die het te bieden heeft.