zonnescherm vaste maten

 • Zonnescherm (vaste maten) Porto V225

  porto verano zonnescherm
  Vanaf € 821,00
  De Porto V225 is een semi-cassettescherm. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst en de bovenkap blijft het doek voor een groot deel beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De Porto kenmerkt zich daarnaast door de ronde afwerking van de voorlijst en bovenkap. Op vele vaste maten zeer aantrekkelijk geprijsd.
 • Zonnescherm (vaste maten) Salou V255

  verano terras zonnescherm merk
  Vanaf € 1.092,00
  De Salou V255 is een betaalbaar zonnescherm met een mooie afwerking. Het knikarmscherm biedt optimale bescherming tegen de hitte, zon en schadelijke uv-straling. Het zonneschermdoek zit in gesloten stand volledig afgesloten in de cassette en is hierdoor zeer goed beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Zonneschermen van het A-merk Verano in vaste maten

V210 - Rhodos zonnescherm vaste maten

Het standaard zonnescherm Rhodos is al jaren een betrouwbare factor in het aanbod van onze Nederlandse leverancier Verano. De combinatie van een gunstige prijs, beproefde techniek en strakke vormgeving maakt dit één van de populairste zonneschermen.

Rhodos zonnescherm

V225 - Porto zonnescherm vaste maten

Het Porto zonnescherm is een semi-cassette knikarmscherm. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst en de bovenkap blijft het doek van dit zonnescherm voor een groot deel beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De Porto kenmerkt zich daarnaast door de mooie ronde afwerking van de voorlijst en bovenkap.

porto standaard zonnescherm

V255 - Salou zonnescherm vaste maten

De cassette van het zonnescherm Salou maakt deze uitvoering enorm populair. De volledige bescherming van het doek in gesloten toestand zorgt ervoor dat het doek onaangetast blijft. Daarnaast zorgen de slank gelijnde voorlijst en behuizing voor een stijlvolle uitstraling van dit knikarmscherm.

Salou zonnescherm