Zonneschermen

Er zijn geen producten beschikbaar welke aan de selectie voldoen.

Afbeeldingen zonneschermen

grijs zonnescherm   merk zonnescherm   luifel kopen   luifels naast elkaar

Meer informatie over zonneschermen

Een zonnescherm, luifel, terrasscherm of knikarm scherm, is een ideale zonwering. U kunt een zonnescherm gebruiken voor uw terras bij het achterraam, uw voorraam of wat dacht u van een zonnescherm voor de aanbouw? We bieden u een mooie collectie zonneschermen van het A-merk Verano met 5 jaar garantie. Verkrijgbaar in diverse uni doeken of blokstreek doeken, zodat het scherm altijd past bij elke woning.

Ook onze huiscollectie zonneschermen is van een zeer goede kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitseisen welke aan een zonnescherm gesteld mogen worden. Deze collectie bestaat uit de types:
Basic zonnescherm: open systeem
Deluxe zonnescherm: half gesloten cassette
Premium zonnescherm: gesloten cassette systeem

De doeken van de de huismerk luifels zijn ook verkrijgbaar in UNI stoffen of blokstreep

Open, half gesloten cassette of gesloten cassette?

Een open systeem is zeer betaalbaar. U kunt ook kiezen voor een half gesloten cassette of zelfs een gesloten cassette, waardoor het doek langer mooi blijft. Welk model u ook kiest, ze zijn allemaal van hoogwaardige onderdelen gemaakt en uit te rusten met handbediening, Somfy motor met schakelaar of zelfs Somfy motor met handzender. 

Wat is een zonnescherm eigenlijk?

Een zonnescherm of terrasscherm wordt gemonteerd aan uw gevel en dient als zonwering. Een Verano luifel bestaat uit een stevige bovenbuis met afdekkap, speciaal schermdoek, stevige aluminium armen en een fraaie aluminium voorlijst. Door de armen met de bediening op te klappen ontstaat een grote schaduwrijke overkapping. 
In de warme zomermaanden kunt u met een zonnescherm uw woning heerlijk koel houden, maar ook genieten van een comfortabel en schaduwrijk terras. Knikarmschermen worden gemonteerd aan uw gevel en met behulp van 2 armen die vooruit knikken uitgerold. Het scherm is groot genoeg om uw woning én terras van verkoeling te voorzien. Het zonnescherm hangt daarnaast hoog genoeg, waardoor u er makkelijk onderdoor loopt en geen kostbare ruimte verliest, het perfecte terrasscherm.

De zonwerende werking merkt u direct; niet alleen kunt u in de koelte van de schaduw buiten zitten, ook binnen in uw huis zal de temperatuur aangenamer zijn op warme dagen. Met een zonnescherm van het A- merk Verano kiest u voor een hoog comfort. De schermen werken dus als perfecte zonwering en zorgen voor een aangename sfeer, zowel binnen als buiten!