Over MAATSTUDIO.nl

MAATSTUDIO.nl is het beste adres voor raamdecoratie op maat. Wij werken met streng geselecteerde producenten en kennen daardoor hoge kwaliteit, korte levertijden en een uitstekende service. Wij werken onder andere met Verano.nl, een van de belangrijkste spelers op de markt voor zonweringsproducten. Op alle raamdecoratie geldt 2 jaar fabrieksgarantie, voor buitenzonweringsproducten van Verano maar liefst 5 jaar!

MAATSTUDIO.nl verkoopt enkel de beste materialen en kleuren. Wij hebben tevens een gratis meetservice voor binnenzonwering en een professionele meet- en montageservice voor bijna geheel Nederland. Door de grote volumes die wij kunnen verkopen bieden wij aantrekkelijke prijzen voor kwaliteitsproducten. Meer informatie en de voorwaarden voor de meet- en montageservice treft u hier aan:

Gratis advies van ervaren medewerkers

MAATSTUDIO.nl geeft gratis advies over de materialen, het inmeten en het monteren. Zo kunt u zonder risico bestellen. Ook als u geen producten bestelt worden er bij MAATSTUDIO.nl geen kosten in rekening gebracht. Door onze uitstekende bereikbaarheid kunt u altijd om advies vragen, ook buiten kantooruren.

Adres MAATSTUDIO.nl

  • Torenallee 20/Gebouw Videolab
  • 5617 BC Eindhoven

Email MAATSTUDIO.nl

Telefoon MAATSTUDIO.nl

  • Telefoon: 085 27 33 621
  • Bereikbaarheidstijden:
  • Ma-vrij: 9:00-21:00
  • Zat: 9:00-17:00

WhatsApp MAATSTUDIO.nl

advies via whatsappU kunt ons appen op: 06 11 273 182 (alleen voor WhatsApp berichten)

Wanneer u ons toevoegt aan uw contacten staan we ook via WhatsApp voor u klaar. Dit is bedoeld voor advies waarbij u direct foto's kan sturen van uw ramen en meteen een oplosssing kan bespreken via de app. We zullen uw vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

KvK en bankgegevens

KvK Oost-Brabant: 66852528

  • Betalingen
  • Maatstudio B.V.
  • IBAN: NL42ABNA0494146419

Algemene voorwaarden

MAATSTUDIO.nl is aangesloten bij Webshop Keurnerk en hanteert de voorgeschreven Algemene Verkoopvoorwaarden. Deze kunt u hier downloaden: Algemene voorwaarden.

Disclaimer

Alle informatie op de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. MAATSTUDIO.nl is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of informatie welke hierop worden getoond, of eventuele (klaarblijkelijke) onjuistheid van informatie, danwel onmogelijkheid (delen van) de website tijdelijk of langdurig te kunnen raadplegen.