Bezorgen en afhalen

Levertijden maatstudio

Voor al onze producten geldt de levertijd zoals aangegeven op uw order. Deze is zichtbaar voor u de bestelling plaatst. De levertijden zijn over het algemeen zoals onderstaand, tenzij anders aangegeven:

 • Houten jaloezieen: 5-7 werkdagen (XXL maten 7-9 werkdagen)
 • Aluminium jaloezieen: 8-10 werkdagen
 • Rolgordijnen en Duo-rolgordijnen: 10-12 werkdagen
 • Plissees/Duettes: 8-10 werkdagen
 • Vouwgordijnen: 10-15 werkdagen
 • Lamelgordijnen: 8-10 werkdagen
 • Aluminium Rolluiken: 8-10 werkdagen
 • Zonneschermen: 8-10 werkdagen

Levertijden van maatwerkproducten zijn afhankelijk van de voorradigheid van componenten en dienen derhalve als indicatief te worden beschouwd. Mocht de levertijd niet kunnen worden gehaald, dan ontvangt u daarvan altijd binnen enkele werkdagen bericht.

Bezorgen aan huis

MAATSTUDIO.nl biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te laten leveren op elk gewenst adres binnen Nederland (*). 

Aangezien de pakketten gevoelig zijn en vaak afwijkende maten hebben, worden diverse vervoerders gebruikt, afhankelijk van de bestelling:

 • koeriersdiensten (UPS, GLS, DHL, DPD, TNT).
 • transporteurs
 • transport vanuit de expeditie van de fabriek

Het is helaas niet mogelijk op specifieke tijden te leveren. Wel wordt de beschikbare informatie per gekozen vervoerder aan u ter beschikking gesteld (trackingnummers, de verwachte leverdag, eventueel dagdeelindicatie). Om verzekeringstechnische redenen kunnen vervoerders alleen leveren op de begane grond tot "de eerste deur", dat wil zeggen dat levering op verdiepingen helaas niet mogelijk is.  

Zodra uw order is geproduceerd wordt deze aangeboden aan de vervoerder. U ontvangt hiervan minimaal 1, maar zomogelijk 2 werkdagen vooraf een bericht per email (indien beschikbaar met een trackingnummer). Daarmee geven we u als ontvanger tijd om ervoor te zorgen dat er iemand op het afleveradres aanwezig kan zijn. Levering is alleen mogelijk op werkdagen.

Voor elke afhaling of levering dient te worden getekend voor ontvangst. Kies bij levering aan huis daarom een adres waar gedurende de werkweek geleverd kan worden.

Bezorgkosten (*).

Bezorging van binnenzonwering binnen Nederland is gratis.

Bezorging van buitenzonwering is onderhevig aan een bezorgkost per vervoersbeweging, ongeacht het aantal. De kosten worden getoond voordat u bestelt en opgeteld bij de kosten voor de bestelde producten.

(*) Let op: voor de eilanden gelden mogelijk andere tarieven, vraag ernaar voordat u bestelt.

Afhalen

Afhalen geeft u de flexibiliteit om een product tijdens kantooruren in Eindhoven (e.o.) op te halen. Dit dient bij bestelling te worden gekozen. Indien er leverkosten aan een bestelling zijn verbonden vervallen deze bij afhaling.

Indien u heeft gekozen voor afhaling wordt u per email op de hoogte gesteld dat uw product gereed ligt voor afhaling. In dit bericht treft u de details aan van de afhaallocatie en de openingstijden van het magazijn. Afhaling is alleen mogelijk op werkdagen en tijdens kantooruren.