Raamdecoratie op Maat

Hoe bepaalt u de raamdecoratie die bij u past?
MaatStudio.nl biedt enkel maatwerk producten aan. U bent daarmee verzekerd van een perfect passende oplossing. Er zijn diverse types raamdecoratie op maat, zodat er voor bijna elke situatie een oplossing kan worden geboden.


Aluminium Jaloezieen op Maat

Aluminium jaloezieen zijn zeer functioneel, bieden de privacy die bij u past en kunnen tot wel 400cm breed worden geleverd. Er zijn diverse lamelbreedten beschikbaar (16, 25, 35, 50, 70mm) waarmee dit product in interieurs een fraai resultaat zal geven. Snelle, gratis levering in Nederland.


Houten Jaloezieen op Maat

Houten jaloezieen dragen bij aan een sfeervol en tijdloos interieur. U heeft de keuze uit lamelbreedte 25 en 50mm. Maak een keuze uit diverse warme kleuren welke u naar smaak kunt combineren met ladderband. Ook uit te rusten met functionele zijgeleiding waardoor houten jaloezieen op maat ook geschikt zijn op kiep-kantelramen en deuren. Wij voeren aantrekkelijke prijzen voor een hoge kwaliteit.


Rolgordijnen op Maat

Rolgordijnen bieden u een elegante en betaalbare oplossing. Verkrijgbaar van semi-transparante stoffen, lichtdoorlatende stoffen tot verduisterende stoffen voor optimale privacy en functionaliteit. Snelle, gratis levering in Nederland.

Plissegordijnen op Maat

De topper onder de functionele raamdecoratie zijn de plisseegordijnen of duettes. Beschikbaar in (semi-)transparante en verduisterende stoffen zijn plisseegordijnen en duettes ook goed te plaatsen op kiep-kantelramen en deuren. Met het top-down systeem, waarbij u de plissegordijnen ook van bovenaf kunt laten zakken, dragen de plisseegordijnen bij aan een modern en functioneel interieur.

Vouwgordijnen op Maat

Vouwgordijnen op maat vormen de klassiekers onder het maatwerk. In onze collectie treft u enkel hoge kwaliteit interieurstoffen in de mooiste kleuren aan. Vouwgordijnen zijn uitvoerbaar met zijgeleiding zodat ze ook op kiep-kantelramen en deuren uitstekend te plaatsen zijn. Geproduceerd in een modern atelier schaft u gegarandeerd hoge kwaliteit aan.