Totaal 3714 onafhankelijke Ekomi reviews. Bekijk wat klanten over ons zeggen!reviews maatstudio 9.6/10

reviews maatstudio

Raambekleding kliksysteem

Montage van raambekleding zonder boren en schroeven

Dat kan! Door de brede toepassing van kunststof kozijnen waar niet in geboord kan worden zijn er een scala aan oplossingen op de markt verkrijgbaar. Onderstaand enkele oplossingen:

Klemsteunen

Klemsteunen zijn leverbaar voor houten jaloezieën, kunststof jaloezieën, aluminium jaloezieën en plisségordijnen. Klemsteunen worden over de vleugel (rand) van een kunststof kozijn geklemd. Dit is ook mogelijk voor producten met zijgeleider. Houd er rekening mee dat er boven en onder het draaiend raamdeel ca 20mm vrije ruimte moet zijn om de klemsteun te kunnen plaatsen. 

jaloezie met klemsteun

Welke raamdecoratie met klemsteunen?

Houten jaloezieën 
Bamboe jaloezieën
Plisségordijn trekkoord
Kunststof jaloezieën
Aluminium jaloezieën 

Smartfit of Clickfix producten  

Dit is raamdecoratie in een frame welke met clips achter de kozijnrubbers worden gemonteerd. Het is mogelijk voor plisségordijnen, 25mm aluminium jaloezieén en rolgordijnen. Maatstudio biedt hiervan alleen de smartfit plisségordijnen aan. De andere producten zijn leverbaar op aanvraag. Houd er rekening mee dat smartfit producten slechts voor een relatief klein oppervlak kunnen worden uitgevoerd. 

smartfit plissegordijnkliksysteem raamdecoratie

Raamdecoratie montage met magneetband

Deze producten worden ook in een aluminium frame geleverd en gemonteerd op een vlak deel van het kozijn met staal- en magneetband. Hierdoor ontstaat een eenvoudige en sterke verbinding met als bijkomend voordeel dat het product makkelijk te verwijderen is.  

Welke raamdecoratie met magneetband?

Plisségordijn Splendid Pliss
Aluminium Shutter Lamella

plissegordijn klik systeem plissegordijn in frame