levertijd jaloezieen op maat gemaakt

31-08-2013 20:40

Service jaloezieen

"Houten jaloezieen, leverbaar in slechts 5-7 werkdagen. Bestel nu en ontvang snel uw houten jaloezieen op maat". 

Toegegeven, MaatStudio stelt zichzelf hoge eisen en niet alleen op het gebied van kwaliteit en service. Onze houten jaloezieen bijvoorbeeld worden geleverd in slechts 5-7 werkdagen. Onwaarschijnlijk snel voor maatwerk. Hoe doen we dat toch? 

 
MaatStudio Houten jaloezieen worden opgebouwd uit compenten. Zodra de order bij ons binnenkomt wordt deze eerst gecontroleerd. Indien we onduidelijkheden zien wordt de klant direct benaderd om de details te controleren en eventueel te corrigeren. Vervolgens wordt de order in de productieplanning opgenomen.

Selectie van de houten onderdelen
De eerstvolgende werkdag worden de reeds gekleurde bovenbak, onderlijst en lamellen geslecteerd op kwaliteit. Dit is een van de belangrijkste processen en zeer bepalend voor de kwaliteit van het eindresultaat. De onderdelen worden na goedkeuring  in bundels klaar gelegd voor de snij-afdeling. De dag erop worden de onderdelen op maat gezaagd en geponsd.

Het verzamelen van de mechanieken en koord- of bandystemen
De 3e dag worden de onderdelen verzameld. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen welke een goede werking van uw jaloezieen op maat garanderen. We zijn nu klaar voor het assemblageproces! 

Houten jaloezieen worden vanaf de bovenbak opgebouwd.  Om op de bestellengte uit te komen worden er telkens lamellen bijgeplaatst.  Bij meerdere jaloezieen naast elkaar worden er daadwerkelijk meerdere jaoezieen naast elkaar in een zogenaamde lift gehangen. 

Controle en correctie
Aan het einde van het productieprpoces worden de jaloezieen uitgebreid getest door speciaal opgeleide medewerkers. Fouten worden direct hersteld.

Na elke stap in de productie worden alle logboken bijgewerkt zodat we weten welke medewerker welk onderdeel of product heeft gemaakt, wat er is gecontroleerd en goedgekeurd.

Verpakken en verzenden
Vervolgens worden de jaloezieen opgehaald en naar de verpakkingsafdelng gebracht. We gebruiken erg stevige verpakkingen, onze producten gaan heel Europa door. Als de order wordt vrijgegeven wordt de vervoerder geboekt en stuurt de expeditie een bericht naar de klant. 

Het hele proces duurt ca 3-5 werkdagen, inclusief verzenden 5-7 werkdagen. Zo doen we dat dus!

Geplaatst in Over raamdecoratie en zonwering door

MaatStudio.nl

Professioneel in laten meten?
Maak HIER een afspraak