prijs jaloezieen | korting houten jaloezieen

31-08-2013 20:40

Kwaliteit jaloezieen en prijs

Op internet zijn er diverse aanbieders waar je een goedkope jaloezie kunt bestellen. Maar je wilt toch ook kwaliteit. Is een duurdere jaloezie altijd beter? 


 

Een interieurzaak of online winkelen?
In een gewone winkel worden meerdere kwaliteiten geboden en kun je het product zien. Bij jaloezieen bijvoorbeeld kun je de kwaliteit van de lamel voelen, de jaloezie een keer ophalen en de lamellen draaien.

Echter, voor (veel) minder geld is het product online te koop. Maar welke online winkel levert service en de gewenste kwaliteit?  

Goedkoop of duurkoop 
Ook online worden er verschillende kwaliteiten geboden. Het is aantrekkelijk om uw jaloezieen te bestellen bij de online winkel met de laagste prijzen. Maar welke kwaliteit krijgt u dan? Uw budget is uiteraard van groot belang maar laat uw keuze niet alleen afhangen van de goedkoopste gevonden prijs. 

Net zoals bij auto's zijn er verschillende kwaliteiten te koop. Echter, bij jaloezieen heb je wel de kans zo weinig geld uit te geven dat de producent wel aan kwaliteit moet inboeten. Aangezien het een product is met mechanische werking, is de kwaliteit van de onderdelen dus wel degelijk belangrijk. Koop je dus te goedkoop, verwacht dan ook minder mogelijkheden, een minder soepele mechanische werking en een kortere levensduur.

Kiest u voor een prijs aan de bovenkant van de markt, dan is de kans groot dat u een (groot) deel van de prijs wordt betaald voor het merk of de marketing. 

5 zaken die u moet weten bij online jaloezieen kopen: 

1. Let op de mogelijkheden die de winkel biedt om het product samen te stellen (kleuren, materiaalopties, lamelbreedtes, etc). Hoe meer opties, des te meer
echt maatwerk er wordt geboden en hoe hoger de kwaliteit is.
2. Kies een aanbieder met een ruime bereikbaarheid, zo kunt u alles uitgebreid doornemen op een voor u geschikt moment. Neem altijd contact op zodat u enkele vragen kunt stellen over het product en direct weet of u een goed advies kunt krijgen. Een goede online winkel heeft verstand van het product zodat u zonder risico kunt bestellen. Laat desgewenst alles op papier zetten. 
4. let op de aanwezigheid van een goede veelgestelde vragenlijst, een heldere meethulp en goede afbeeldingen 
5. En, erg belangrijk: kijk of de online winkel een keurmerk heeft en klantenbeoordelingen. Een winkel met enkele duizenden beoordelingen geeft u goed inzicht in de mening van klanten maar zegt u ook iets over de grootte van de winkel.  

Geplaatst in Over raamdecoratie en zonwering door

MAATSTUDIO.nl

Professioneel in laten meten?
Maak HIER een afspraak