merk jaloezieen | goede materialen

15-05-2013 12:28

Producenten jaloezieen

Enkele vooraanstaande fabrikanten, zoals Verano, verwerkt Hunter Douglas onderdelen in haar aluminium en houten jaloezieen. Maar is dat wel een garantie voor kwaliteit? 

Hunter Douglas: producent van raamdecoratieproducten

Ter verduidelijking: Hunter Douglas is de belangrijkste speler ter wereld op het gebied van raamdecoratie. Veel innovaties hebben gezorgd voor de huidige hoge standaard in diverse producten voor raamdecoratie en zonwering.

Hunter Douglas: producent van materialen en onderdelen voor raamdecoratie
Minder bekend is dat Hunter Douglas ook materialen en onderdelen produceert en verkoopt aan productie-ondernemingen, dus ook aan merken zoals Verano. Gezien de uitmuntende kwaliteit van deze materialen haalt u dus met het Verano merk een topproduct in huis.    

Aluminium Jaloezieen Verano

De aluminium Jaloezieen van Verano zijn verkrijgbaar in 16, 25, 35, 50 en zelfs 70mm lamelbreedte. De bediening voor 16 en 25mm jaloezieen gebeurt met koorden voor het ophalen en een transparante stang voor het tuimelen. Voor de 35, 50 en 70mm jaloezieen wordt de bediening geheel met koord uitgevoerd. 

Aluminium Jaloezie Verano met Hunter Douglas onderdelen 

Milieu-vriendelijk en duurzaam
De ene lamel is de andere niet;  de lamellen welke Verano gebruikt voor de aluminium jaloezieen worden hoofdzakelijk uit gerecycled materiaal gewonnen. Door het proces van verhitting ontstaat een buigzame en duurzame lamel die garant staat voor een lange levensduur. De bovenbak en onderlijst worden van hoogwaardig staal vervaardigt. Vraag gerust gratis stalen aan zodat u deze kwaliteit zelf kunt beproeven.

Houten Jaloezieen van Verano
Net zoals de alumnium jaloezieen worden ook de houten jaloezieen voorzien van Hunter Douglas onderdelen. Voor de montage bijvoorbeeld worden de bekende schaarsteunen gebruikt waardoor montage in nagenoeg elke situatie mogelijk is.
schaarsteunen voor jaloezieen
 

Diverse opties
Met een aluminium en houten jaloezieen van Verano kiest u behalve kwaliteit ook voor mogelijkheden. Zo kunt u jaloezieen uit laten voeren in badkamerkwaliteit of uitrusten met zijgeleiding voor plaatsing op draai-kiepramen, ladderband, ladderkoord of afwijkende koordknoppen.

Garantie
Door het gebruik van hoogwaardige onderdelen is de garantie geen probleem. Lees er alles over in de garantiebepalingen.  

Geplaatst in Over raamdecoratie en zonwering door

Maatstudio.nl

Professioneel in laten meten?
Maak HIER een afspraak