Zonnescherm maatwerk

 • Zonnescherm (op maat) Ipanema V280

  zonnescherm kopen
  Vanaf € 1.410,00

  Het Ipanema V280 zonnescherm is hét topscherm uit de Verano® collectie. De compacte cassette zorgt ervoor dat de oprolbuis zelfs bij geheel open scherm niet zichtbaar is. Zonneschermen zijn ook zeer doeltreffend in de bescherming tegen UV-straling op jouw terras. De zonwerende doeken van onze zonneschermen blokkeren gemiddeld tussen de 90 en 99% van de UV-straling. Daarbij is een luifel ook heerlijk verkoelend tijdens de zomermaanden!

 • Zonnescherm (maatwerk) Rhodos V210

  rhodos zonnescherm Verano
  Vanaf € 645,00
  Aantrekkelijk geprijsd! Zonnescherm Rhodos V210 met open kap is al jaren een betrouwbare factor in het aanbod van Verano®. Dit sterke knikarmscherm combineert een zeer gunstige prijsstelling met hedendaagse techniek en strakke vormgeving. Stel dit scherm samen op de door u gewenste maten.
 • Zonnescherm (maatwerk) Porto V225

  luifel verano
  Vanaf € 711,00
  De Porto V225 is een semi-cassettescherm. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst en de bovenkap blijft het doek voor een groot deel beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De Porto kenmerkt zich daarnaast door de ronde afwerking van de voorlijst en bovenkap.
 • Zonnescherm (maatwerk) Salou V255

  terras zonwering merk
  Vanaf € 816,00
  De Salou V255 is een betaalbaar zonnescherm met een mooie afwerking. Het knikarmscherm biedt optimale bescherming tegen de hitte, zon en schadelijke uv-straling. Het zonneschermdoek zit in gesloten stand volledig afgesloten in de cassette en is hierdoor zeer goed beschermd tegen vuil en weersinvloeden.
category-text_zonnescherm-maatwerk