Zonneschermen

 • Zonneschermen huismerk

  gesloten cassette luifel
  Vanaf € 511,70

  Voordelig zonnescherm online bestellen!

  Een knikarmscherm of zonnescherm van ons huismerk staat voor jarenlang plezier in uw tuin of op uw terras. Top onderdelen zorgen voor een soepele werking. 5 Jaar garantie!

 • Zonneschermen Verano

  zonnescherm verano
  Vanaf € 602,00

  Zonneschermen van het Nederlandse merk Verano

  De Knikarmschermen, luifels oftewel zonneschermen van Verano staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit van materialen. In vele doekkleuren verkrijgbaar, uit te rusten met handslinger of Somfy motoren. Profiteer vandaag nog van de aantrekkelijke prijzen!

Inspiratie

grijs zonnescherm   merk zonnescherm   luifel kopen   luifels naast elkaar

Meer informatie over zonneschermen

Een zonnescherm, luifel of knikarmscherm, is een ideale zonwering. U kunt een zonnescherm gebruiken voor uw achterraam, uw voorraam of wat dacht u van een zonnescherm voor de aanbouw? We bieden u een mooie collectie zonneschermen van het A-merk Verano met 5 jaar garantie. Verkrijgbaar in diverse uni doeken of blokstreek doeken, zodat het scherm altijd past bij elke woning.

Ook onze huiscollectie zonneschermen is van een zeer goede kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitseisen welke aan zonneschermen gesteld mogen worden. Deze collectie bestaat uit de types:
Basic: open systeem
Deluxe: half gesloten cassette
Premium: gesloten cassette systeem

De doeken van de de huismerk luifels zijn ook verkrijgbaar in UNI stoffen of blokstreep

Open, half gesloten cassette of gesloten cassette?
Een open systeem is zeer betaalbaar. U kunt ook kiezen voor een half gesloten cassette of zelfs een gesloten cassette, waardoor het doek langer mooi blijft. Welk model u ook kiest, ze  zijn allemaal van hoogwaardige onderdelen gemaakt en uit te rusten met handbediening, Somfy motor met schakelaar of zelfs Somfy motor met handzender. 

Wat is een zonnescherm eigenlijk?
Een zonnescherm of knikarmscherm wordt gemonteerd aan uw gevel en dient als zonwering. Een verano knikarmscherm bestaat uit een stevige bovenbuis met afdekkap, speciaal schermdoek, stevige alumnium armen en een fraaie aluminium voorlijst. Door de armen met de bediening op te klappen ontstaat een grote schaduwrijke overkapping. 
In de warme zomermaanden kunt u met een zonnescherm uw woning heerlijk koel houden, maar ook genieten van een comfortabel en schaduwrijk terras. Knikarmschermen worden gemonteerd aan uw gevel en met behulp van 2 armen die vooruit knikken uitgerold. Het knikarmscherm is grott genoeg om uw woning én terras van verkoeling te voorzien. Het zonnescherm hangt daarnaast hoog genoeg, waardoor u er makkelijk onderdoor loopt en geen kostbare ruimte verliest, het perfecte terrasscherm.

De zonwerende werking merkt u direct; niet alleen kunt u in de koelte van de schaduw buiten zitten, ook binnen in uw huis zal de temperatuur aangenamer zijn op warme dagen. Met een zonnescherm van het A- merk Verano kiest u voor een hoog comfort. De schermen werken dus als perfecte zonwering en zorgen voor een aangename sfeer, zowel binnen als buiten!