• Houten jaloezieën 25% korting

  Houten jaloezieën

  Nu 25% korting op houten jaloezieën op maat. 25, 50 en 63mm lamellen. De jaloezieën voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Keuze uit bamboe, basswood/lindehout of abachi jaloezieën

  Vanaf € 47,50

  Meer info
 • Aluminium jaloezieën

  Aluminium jaloezieën

  Jaloezieën van het merk Verano. Populair door de uitgebreide mogelijkheden in lamellen, kleuren en opties. Aluminium jaloezieën, hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

  Vanaf € 29,95

  Meer info
 • Gratis inmeetservice

  opmeten raamdecoratie

  Opmeten van raamdecoratie uitbesteden? Maak gebruik van de gratis en vrijblijvende advies- en inmeetservice. Montageservice ook mogelijk! Bekijk onze voorwaarden op de site.

  VanafGratis

  Boek nu
 • Plisségordijnen

  Plisse gordijnen

  Plisségordijnen en duetten van de hoogste kwaliteit koopt u eenvoudig en snel bij MAATSTUDIO.nl. Bekijk de nieuwe collectie honingraadstoffen. Vraag gratis kleurstalen aan!

  Vanaf €49,95

  Meer info
 • Rolgordijnen

  Rolgordijnen

  Maar liefst 4 types rolgordijnen in vele trendy stofkleuren. Transparante en verduisterende stoffen. Veelzijdige collectie rolgordijnen van het merk Verano. Nu ook electrisch bedienbaar!

  Vanaf €49,95

  Meer info
 • Duo rolgordijnen

  Duo rolgordijnen

  Duo-rolgordijnen zijn helemaal de trend. Deze dubbellaags rolgordijnen zijn sfeermakers in het interieur. Duo rolgordijnen in diverse stoftypes, nu voor aantrekkelijke prijzen. 

  Vanaf €49,95

  Meer info
 • Klant ervaringen

  "Goed bedrijf. Levert echt maatwerk en past precies. Net zo goed als luxaflex."

  "Heb van Maatstudio prachtige lamellen hangen na uitgebreid advies en snelle levering. Een absolute aanrader door de goede service, mooie kwaliteit en de prima prijs."

  "Keurig bedrijf, goede afwerking van de producten!! Ik kan Maatstudio van harte aanbevelen. Rotsvast Utrecht / Rent a House Service"

  Meer Maatstudio ervaringen...
 • Daarom koopt u bij MAATSTUDIO.nl:

Over MAATSTUDIO.nl

Informatie over onze raamdecoratie en zonwering

MAATSTUDIO.nl verkoopt hoge kwaliteit binnenzonwering en buitenzonwering op maat tegen scherpe prijzen. Bijvoorbeeld houten jaloezieen op maat, rolgordijnen op maat, vouwgordijnen op maat, plissegordijnen op maat en lamellen op maat. De collectie raamdecoratie en zonwering is opgebouwd uit de meest gevraagde modellen, kleuren en materialen van ervaren en vakkundige fabrikanten. Hierdoor blijft de keuze in raamdecoratie overzichtelijk, de kwaliteit hoog en de prijzen laag. Voor alle raamdecoratie en zonwering is uitgebreide informatie beschikbaar op onze website. Onze houten jaloezieën bijvoorbeeld zijn te verkrijgen in basswood oftewel lindehout, bamboe of abachi lamellen, met of zonder ladderbanden. De houten jaloezieen zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. Momenteel voeren wij een korting op houten jaloezieen, deze korting wordt direct verrekend in uw winkelmand bij bestelling van basswood of bamboe jaloezieen. De trend van nu zijn houten jaloezieen, basswood witte jaloezieen met 50mm lamellen, met of zonder witte ladderband of zwarte of antraciet jaloezieen met 50mm lamellen. Voor buitenzonwering hebben wij een voordelig huismerk van rolluiken en zonneschermen, ook voeren wij het A-merk Verano voor rolluiken en zonneschermen. Rolluiken RV40 en RV41 van Verano zijn onze meest verkochte rolluiken. U kunt contact opnemen met onze ervaren productadviseurs via telefoon of email en vragen naar onze gratis en vrijblijvende meetservice. Ook kunt u gebruik maken van onze montageservice voor raamdecoratie en zonwering. Lees de voorwaarden op onze website bij 'meten en monteren'. We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt!  
Wij helpen u graag, team MAATSTUDIO